ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο - καταστροφή για Παναθηναϊκό!

Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το οποίο σταμάτησε
στο 53ο λεπτό μετά το επεισόδιο με το κουτάκι μπύρας που έπεσε στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Παίρνει τη νίκη ο ΠΑΟΚ, μηδενισμός, -3 βαθμοί φέτος και -2 του χρόνου για τους «πράσινους».

Μετά από 1,5 ώρα, ο Κομίνης ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του αγώνα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 1-0 στο 53ο λεπτό, όταν και έπεσε το κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει τη νίκη στα χαρτιά.

Παράλληλα, η διακοπή σημαίνει αυτόματα και βαριές καμπάνες για τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση 3 βαθμών από τα πλει-οφ και 2 βαθμών για το νέο πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, το παιχνίδι είχε ένταση από τα πρώτα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό πάντως να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του κλασσική ευκαιρία. Στο 10ο λεπτό, ο Χουλτ βρήκε ωραία τον Μόλινς, αυτός έδωσε πάρε-βάλε στον Μπέργκ και ο Σουηδός «έγραψε» το 1-0.

Στο 17’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει με γροθιές το δυνατό σουτ του Ενρίκε. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για ανατροπή του Ενρίκε, σε μια απόφαση που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Κομίνης έκρινε ότι ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν σε προφανή θέση για γκολ και άφησε τους «πράσινους» με παίκτη λιγότερο.
Από εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και στο 24’ είχαν δοκάρι με απευθείας φάουλ του Κάτσε για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 33’, με τον Γλύκο να αποκρούει σωτήρια την κεφαλιά του Μπέργκ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Εμποκού. Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Ενρίκε «φλέρταρε» με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Αφρικανό, με αποτέλεσμα ο Ίβιτς να τον αντικαταστήσει στο 35’, βάζοντας στο ματς τον Κάμπος.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Κόμινη να αποβάλλει τον Ουάρντα με δύο κίτρινες-«φάντασμα» μέσα σε πέντε λεπτά. Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των φιλοξενούμενων και το ματς χάλασε εντελώς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Κρέσπο προσπάθησε να κλοτσήσει την μπάλα από τα χέρια του Στιλ, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με πρώτο τον Μάρκους Μπέργκ. Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε γενική σύρραξη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Βλάνταν Ίβιτς δέχτηκε ένα κουτί μπύρας στο κεφάλι κι έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί στο 53ο λεπτό.

Μετά από περίπου 1,5 ώρα, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά και πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαρύτατες ποινές. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε, ότι οι Κουλιμπαλί και Σάχοβ είδαν κόκκινη κάρτα για τα όσα έγιναν στη σύρραξη, ενώ κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπέργκ και Κρέσπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code