ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπεργκ: "Σοκαρισμένος και απογοητευμένος"

Αποκαλυπτικός ο Σουηδός επιθετικός του "τριφυλλιού" στην Aftonbladet. Μίλησε για την τιμωρία του, την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τους ανταγωνιστές του και το γεγονός πως θα χάσει τα πλέι οφ.


Ολα όσα είπε: "Ένας από τους παίκτες τους προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακα μας. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου μπήκαμε στη μέση για να μην το κάνει. Δεν είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση. Ο Κρέσπο με έπιασε από το λαιμό για λίγο, πέσαμε κάτω και βρεθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρα κίτρινη κάρτα και αυτό έγραψε και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι σοκαρισμένος και απογοητευμένος. Τιμωρήθηκα όσο πιο σκληρά γινόταν με τις 3+1 αγωνιστικές, επειδή ήμουν αρχηγός. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από αυτά που είδε ο διαιτητής που είδε και έκρινε από κοντά την κατάσταση και θεώρησε ότι η πιο σωστή τιμωρία ήταν η κίτρινη κάρτα. Η ομοσπονδία έχει δείξει τι θέλει. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κόσμο που πετάει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι εντελώς ηλίθιο", είπε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ και συνέχισε:

"Τώρα είμαι στη δυσάρεστη θέση να χάσω κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είναι τρελό. Πηγαίναμε για μία θέση στο Champions League. Τώρα μοιάζει να είναι πολύ σκληρό. Έχω κάνει μία πολύ καλή σεζόν, σκόραρα αρκετές φορές και οι ομάδες ενδιαφέρονται πάντα για επιθετικούς. Είμαι σε καλή θέση. Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός και έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Δεν πανικοβάλλομαι. Θα δούμε τι θα γίνει" .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code