ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Σκάει" πρόταση για Μόρα στον Ολυμπιακό !

Μετά την αποχώρηση του Μπράουν Ιντέγε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου με προορισμό τον ποδοσφαιρικό οικονομικό παράδεισο που ακούει στο όνομα Κίνα, ο Ολυμπιακός έχασε αρκετά... γκολ από την επιθετική γραμμή του (έμεινε μόνο με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο) και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποί του δεν σκοπεύουν να αφήσουν την ομάδα αβοήθητη από εδώ και πέρα.Αυτό μεταφράζεται ουσιαστικά σε απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και θα είναι σε θέση να δυναμώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στη γραμμή κρούσης, με τον Φελίπε Μόρα της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε όχι μόνο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού αλλά να αναμένεται -σύμφωνα με χιλιανό μέσο- να γίνει σύντομα πρόταση για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "economiaynegocios.cl" αναφέρει πως Αμέρικα και Νεκάξα είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά τους "φρενάρει" η ρήτρα των 4.000.000 ευρώ που έχει μπει από το σύλλογό του, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δεν έχει αποθαρρυνθεί από αυτό το ποσό.

"Ο παίκτης έχει ενδιαφέρον από τις Αμέρικα και Νεκάξα. Οι άνθρωποι της Νεκάξα παραδέχονται πως το ποσό είναι πάρα πολύ υψηλό και εκτός των δυνατοτήτων τους. Ο Ολυμπιακός εν τω μεταξύ, θα κάνει προσφορά πριν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών", υποστηρίζει το σχετικό κείμενο, το οποίο παραθέτει επίσης δηλώσεις του γενικού μάνατζερ της Νεκάξα καθώς χαρακτηρίζει "πολύ υψηλή για μας" τη ρήτρα για τον παίκτη.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως η έτερη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον, η Αμέρικα, είναι σε καλύτερη οικονομική κατάταση έναντι της Νεκάξα, ωστόσο στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα ελέω ζυμώσεων στα διοικητικά του συλλόγου (αλλαγή προέδρου).

Εάν πάντως το ρεπορτάζ των Χιλιανών έχει βάση αναφορικά με την πρόταση του Ολυμπιακού για τον "νέο Μαρσέλο Σάλας" (έτσι έχουν "βαφτίσει" τον 23χρονο Χιλιανό επιθετικό), τότε θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εξελίξεις (ανεξάρτητα με τις κινήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για την εύρεση προπονητή) αφού το Συνομοσπονδιών ξεκινάει στις 17 Ιουνίου...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code