ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιμένεθ: "Αυτό που έγινε δεν βοηθά στη συγκέντρωση"

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: "Επαγγελματίες είμαστε, θα πρέπει να τα αφήσουμε εκτός και να μην μας επηρεάσει τίποτα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Είναι ξεκάθαρο πως οτιδήποτε δημιουργεί αμφιβολίες, δεν βοηθά στην συγκέντρωση στο ματς. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις».

«Δεν ξέρω ποια θα είναι η τελευταία μου λέξη που θα πω στους παίκτες μου πριν το ματς, δεν συνηθίζω να σκέφτομαι τι θα τους πω. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ό,τι θα πω το λέει η καρδιά μου και όχι το μυαλό μου. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο ενθουσιασμό. Και εγώ είμαι ο υπεύθυνος, επειδή γνωρίζω πως όλοι θέλουν να παίξουν, μιας και πρέπει να έχω συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να καταστρέψω τα όνειρα κάποιων παικτών που θα ήθελαν να παίξουν».

Είναι κάτι που τόσο ο πρόεδρος όσο και εγώ, έχουμε συζητήσει. Αυτή την στιγμή, το πιο σημαντικό, είναι η ομάδα. Εγώ αυτό που σκέφτομαι τώρα, είναι πώς θα διεκδικήσω τους άμεσους στόχους της ομάδας.Και δεν θέλω να λειτουργήσω εγωιστικά και να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Εμένα κάποιος μπορεί να κερδίσει την καρδιά μου. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει την καρδιά μου, σε παρόμοιο επίπεδο με την Σεβίλλη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code