ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γεμίζει τα ταμεία του Ολυμπιακού ο Μιλιβόγεβιτς

Τον Ιανουάριο του 2017 η Κρίσταλ Πάλας απέκτησε τον Σέρβο μέσο από τους πρωταθλητές Ελλάδας και λίγους μήνες αργότερα δικαιώθηκε για την επιλογή της.
Ο Μιλιβόγεβιτς έγινε αμέσως βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές με 2 γκολ.

Το κυριότερο, όμως, είναι πως έκανε τη διαφορά στο κέντρο και δεν αποκλείεται σύντομα να... εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του. Ο Ολυμπιακός έχει βγει διπλά κερδισμένος από την παραμονή της Πάλας (μετά το 4-0 κόντρα στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα), αφού η μεταγραφή του 26άχρονου άσου είχε διάφορα μπόνους.

Ένα από αυτά αφορούσε μπόνους παραμονής (περίπου 1.000.000€), μπόνους συμμετοχών (περίπου 2.000.000€), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα μικρότερα. Το θέμα είναι πως στα ταμεία του Ολυμπιακού αναμένεται να μπει ζεστό χρήμα... χορηγία του Σέρβου.

Πάντως σε περίπτωση που το deal Ολυμπιακού - Πάλας δεν ολοκληρωνόταν, η αγγλική ομάδα είχε στη λίστα της το όνομα ενός πρώην ερυθρολεύκου. Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη που αγωνίζεται στην Μπενφίκα μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου. Για τον 27άχρονο άσο είχαν γίνει συζητήσεις, όμως προκρίθηκε τελικά η περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code