ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελβετικές "σειρήνες" για τον Γούτα

Τον Αύγουστο του 2016 η Κόρτραϊκ έκανε τρεις τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της μετά τους Μιχάλη Σηφάκη και Θανάση Παπάζογλου.
Από τους τρεις, ο δεύτερος αποχώρησε τον Γενάρη, ενώ ο πρώτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Ο Δημήτρης Γούτας, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει και μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές και 3 ασίστ στο Βέλγιο.

Οι άνθρωποι της Κόρτραϊκ έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του νεαρού στόπερ και τον Γενάρη και έστειλαν επιστολή προς τον Ολυμπιακό, με σκοπό να ανανεώσουν τον δανεισμό του και να βάλουν οψιόν αγοράς!

Τελικά ο Γούτας με τη λήξη της περιόδου στο Βέλγιο επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ως όφειλε, όχι όμως για πολύ ακόμα. Ήδη για τον 23άχρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από τις Κάτω χώρες, με το πιο ζεστό να είναι από την Ελβετία και συγκεκριμένα από σύλλογο που... ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες σεζόν, όμως, επέστρεψε δυναμικά με σκοπό τον πρωταθλητισμό!

Κι εδώ, η πρόταση που αναμένεται να φτάσει στα γραφεία των ερυθρολεύκων θα είναι για δανεισμό και οψιόν άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

ΠΑΡΑΛΙΓΟ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ"
Μία ενδιαφέρουσα ιστορία που προκύπτει από μανατζερικές πηγές, αναφέρει πως προτού πάει στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γούτας, είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο, έκρινε πως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει εκείνη την περίοδο και κόπηκε προτού καν μπουν στη διαδικασία να το ψάξουν περισσότερο οι "πράσινοι".

Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο νέος προπονητής της Κόρτραϊκ από την ερχόμενη περίοδο (υπέγραψε τριετές συμβόλαιο)! Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έπαιξε κι αυτό ρόλο στην όλη ιστορία. Πάντως, η διοίκηση της βελγικής ομάδας έχει άριστη σχέση με τον παίκτη, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων, οπότε δεν αποκλείεται, αν δεν βρει κάτι καλύτερο, να συνεχίσει στην Κόρτραϊκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code