ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα βρίσκει με "Κλώνα" και με Λανς!

Η θέληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και δη των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου για την παραμονή του Βίκτωρα Κλωναρίδη και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του «τριφυλλιού», είναι δεδομένη εδώ και αρκετό καιρό.


Ο «Κλώνα» επέστρεψε τον Γενάρη «άλλος» παίκτης, μετά το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στη Λανς, δείχνει πολύ πιο «απελευθερωμένος», έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στα παιχνίδια του, βγήκε πολύ καλή «χημεία» με τον Μπεργκ (αλλά και με τους Εμποκού Βιγιαφάνιες, δημιουργώντας μια επιθετική τετράδα που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους «πράσινους») και μολονότι δεν είναι στο 100% από πλευράς δυνάμεων και αντοχών, φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, δίχως να βγάζει τραυματισμούς έως τώρα…

Αλλωστε, σ’ αυτά τα τρία πρώτα χρόνια που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι», η συχνότητα των μυϊκών τραυματισμών του και η «αστάθειά» του λόγω των συχνών απουσιών του, αποτελούσαν και τις βασικές «ενστάσεις» για το κατά πόσο μπορεί να αποτελεί σταθερό μέλος «πρώτης γραμμής».

Αυτό πλέον δείχνει να έχει αλλάξει, αφού η διαχείριση που γίνεται από τεχνικό τιμ και φυσιοθεραπευτές είναι πολύ προσεκτική, ενώ κι ο ίδιος έχει ανακτήσει σε απόλυτο βαθμό την αυτοπεποίθησή του, καταγράφοντας έως τώρα 5 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες απ’ την ημέρα που επέστρεψε.

Κι όσο κι αν κάποιοι «στέκονται» ακόμη στις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στην κυπελλική ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν αλλάζει τη συνολική -πολύ καλή- εικόνα του και τη χρησιμότητα/σημασία της παραμονής του και τη νέα χρονιά. Ιδίως δε, αν αναλογιστεί κανείς και τον πολύ δύσκολο συνδυασμό «υψηλής προσφοράς-χαμηλού κόστους» που προσφέρει ο 25χρονος άσος.

ΜΙΛΗΣΕ Ο «ΛΥΜΠΕ» ΜΑΖΙ ΤΟΥ
Πάμε τώρα στο… δια ταύτα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει να «δουλεύει» το θέμα του ομογενούς επιθετικού εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Τόσο με τον ίδιο, όσο και με τη Λανς.

Με τον «Κλώνα», τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά απ’ την εποχή που αγωνίζονταν μαζί στην ΑΕΚ, ο «Λύμπε» έχει εξαιρετική σχέση, ενώ κι ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει σε ανύποπτο χρόνο, πως ο σημερινός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι κάτι σαν «πατέρας» γι’ αυτόν. Ο Λυμπερόπουλος μίλησε πριν από λίγο καιρό με τον Κλωναρίδη και του ξεκαθάρισε πως η μόνιμη «επιστροφή» του στην ομάδα, είναι κάτι που στο βάθος θα ωφελήσει και τον ίδιο και την καριέρα του, αφού στον Παναθηναϊκό θα έχει την ευκαιρία να «φανεί» περισσότερο και να διεκδικήσει αργότερα μια πολύ πιο «δυνατή» μεταγραφή στο εξωτερικό.

Κάτι που θα τεθεί εν αμφιβόλλω, αν επιστρέψει στη Λανς, όπου ο χρόνος και ο χώρος «εξέλιξής» του θα είναι πολύ μικρότερος, αφού δεν υπολογίζεται απ’ το τεχνικό τιμ της γαλλικής ομάδας. «Εδώ θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις όλο το ταλέντο σου, θα παίξεις πολύ περισσότερο και θα γίνεις πολύ πιο ολοκληρωμένος σαν παίκτης, για να μπορέσεις να πάρεις ξανά μεταγραφή στο εξωτερικό…», του είπε χαρακτηριστικά ο «Λύμπε», με τον Κλωναρίδη να δείχνει πλέον πολύ «ψημένος» και κατασταλαγμένος για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
Δεν είναι τυχαίο μάλιστα (και) το γεγονός πως εδώ και λίγο καιρό, ο ομογενής άσος, έχει κινήσει τις διαδικασίες για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο. Ο πατέρας του είναι Ελληνας και η μητέρα του Βελγίδα, ωστόσο, έχοντας γεννηθεί στο Σερέν του Βελγίου έχει πάρει μόνο τη βελγική υπηκοότητα (έχει και μία συμμετοχή με την U19 του Βελγίου). Πλέον θέλει να βγάλει και το ελληνικό διαβατήριο, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στην εθνική Ελλάδος. Κι όλο αυτό αν μη τι άλλο, δείχνει συνολικά τις προθέσεις του για την παραμονή του στην Ελλάδα.

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΝΣ
Σε ότι αφορά τώρα τη Λανς: Στη συμφωνία του περασμένο Γενάρη, είχε τεθεί επί τάπητος και η προοπτική επαναγοράς του Κλωναρίδη το προσεχές καλοκαίρι, αντί ενός ποσού περίπου 150.000 ευρώ. Ο Λυμπερόπουλος έχει μιλήσει ήδη τόσο με τον μάνατζερ του ομογενούς επιθετικού (είχε έρθει προ εβδομάδων στην Ελλάδα), όσο και με την πλευρά της γαλλικής ομάδας και το θέμα προχωράει προς την τελική του ευθεία. Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το deal, αφού υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες, όπως το πώς θα καταβληθούν τα χρήματα προς τη Λανς, αφού οι «πράσινοι» θα επιθυμούσαν να «σπάσουν» σε δόσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση του «Κλώνα» δείχνει πλέον δρομολογημένη και μέσα στον Μάιο είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί η οριστική παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Αποτελώντας ως έναν βαθμό την πρώτη «εσωτερική» μεταγραφή της νέας σεζόν…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code