ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προεργασία σε τρεις θέσεις στον ΠΑΟΚ

Κάθε φορά που ανοίγει η συζήτηση για τα μεταγραφικά εντός αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει εκείνη η μερίδα των φιλάθλων που έχουν την εξής αντίδραση.
“Είναι δυνατόν η ομάδα να δίνει κρίσιμα παιχνίδια και εσείς να ασχολείστε με μεταγραφές;” και το εσείς πηγαίνει στα Μέσα. Βέβαια, εκεί η μερίδα φιλάθλων “ξεχνάει” πως οι ομάδες, δεν έχουν ούτε ωράριο ούτε μέρες σε τέτοιες υποθέσεις. Και θα θυμίσω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα με πρωταγωνιστή τον Λούμπος Μίχελ.

Την εβδομάδα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων βρέθηκε στην Ρουμανία για να παρακολουθήσει παιχνίδι. Τι έπρεπε να κάνει; Να πει “με συγχωρείτε, έχουμε δεύτερο ημιτελικό σε τρεις ημέρες”; Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Πριν από ένα χρόνο, όταν ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να κλείσει θέση για τα πλέι οφ, διότι αυτό το έκανε μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε τρεις φορές στην Ουκρανία για να κλείσει Μάτος και Σάχοφ. Ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, ως αγωνιστικό τμήμα, δεν αποπροσανατολίστηκε. Δουλειάς χωρίς... τυμπανοκρουσίες, δουλειά που έχει συγκεκριμένο χρόνο ή τόπο. Ειδικά όταν ξέρει τι ζητάς...

ΑΠΟ ΤΗ... ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
Την δεδομένη στιγμή, οι θέσεις στις οποίες ο Λούμπος Μίχελ έχει εστιάσει την προσοχή του – και αυτό διότι η προεργασία σε αυτές έχει προχωρήσει – αφορούν αυτή κάτω από τα δοκάρια, το αριστερό άκρο της άμυνας και μιας εκ των τριών στη μεσαία γραμμή. Τίποτα δεν έχει κλείσει, αλλά αρκετά πράγματα είναι προχωρημένα. Υπάρχουν παίκτες στους οποίους πηγαίνουν οι ομάδες, έχοντας “στοχεύσει”, και υπάρχουν παίκτες που πηγαίνουν εκείνοι προς τις ομάδες, μέσω του μάνταζέρ τους. Οι ασπρόμαυροι, αυτό το διάστημα ασχολούνται με περιπτώσεις παικτών που έχουν περάσει μια διαδικασία.... “survivor”.Παίκτες των οποίων τα ονόματα βρέθηκαν στις λίστες των σκάουτερ του Δικεφάλου του βορρά, παρακολουθήθηκαν και κάποιοι από αυτούς άρεσαν και έφτασαν στο τελικό στάδιο, με τον ΠΑΟΚ να τους έχει ξεψαχνίσει.

ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ
Η κουβέντα στις μεταγραφές πηγαίνει και θέμα του μπάτζετ. Ο Λούμπος Μίχελ μετά το πρώτο χρόνο “τριβής” με τον Ιβάν Σαββίδη έχει σιγουρευτεί πως “δεν υπάρχει μπάτζετ” αλλά υπάρχει μια άλλη διαδικασία. Μια σειρά ερωτήσεων που πέφτουν στο τραπέζι. Πόσο κάνει; Γιατί κάνει τόσο; Ποιοι άλλοι στη θέση του κάνουν τόσο; Ποιοι συμφωνούν; Αυτή είναι μια σειρά ερωτήσεων που πάντα μπαίνει στο τραπέζι, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση Πρίγιοβιτς, τότε που το ποσό που δαπανήθηκε ήταν το μεγαλύτερο στην εποχή Σαββίδη. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες θα γίνουν προσθήκες; Αυτές θα κριθούν και από τις αφαιρέσεις. Οι τρεις θέσεις στις οποίες έγινε τη πρώτη έρευνα αφορούν τα “στάνταρ”, καθώς για τον ΠΑΟΚ η σεζόν βγαίνει με την συζήτηση στο θέμα του κίπερ να είναι όλη τη χρονιά ανοικτή, στο θέμα του αριστερού μπακ ο Λέοβατς έχει μείνει μόνος του, και στη μεσαία γραμμή οι ασπρόμαυροι μαγειρεύουν διότι δεν ξέρουν τι θα συμβεί με τον Τσίμιροτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code