ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ίβιτς δεν... φοβάται τον Ιβάν και την πίεση του

Έχοντας έρθει αντιμέτωπος με εσωτερικές κρίσεις, αγωνιστική και μη, κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αισθάνεται έξτρα πίεση από τον Ιβάν Σαββίδη τώρα που υπάρχει η πρόκληση του Κυπέλλου.


Ο Σέρβος προπονητής νιώθει σίγουρος για τον εαυτού του και μετά από ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι "όλη τη χρονιά υπάρχει η πίεση. Τη χειριστήκαμε καλά μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι το αυριανό θα μου δημιουργήσει παραπάνω πίεση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο τελικός είναι αύριο και έφτασαν εδώ οι δύο καλύτερες ομάδες. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Ο Ίβιτς, αφού μοίρασε στη μέση τις πιθανότητες ("50-50"), "ξόρκισε" τους χαμένους τελικούς του παρελθόντος λέγοντας πως "εγώ δεν ήμουν εκεί" και άφησε στην άκρη τη διαιτησία ("δεν έχω να πω κάτι, θα νικήσει ο καλύτερος") υποστήριξε σε αγωνιστικό επίπεδο πως "έχουν μείνει μόνο λίγες ώρες για να ολοκληρώσουμε αυτό που δουλεύουμε όλο το χρόνο. Οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code