ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Βέλλιος μίλησε για Ολυμπιακό

Στην εφημερίδα Live Sport μίλησε ο διεθνής επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και την προοπτική να παίξει στους Πειραιώτες, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που αγοράζει την αγγλική ομάδα το προσεχές διάστημα.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Κασάμι του είπε πως θα ήθελε να γίνουν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

"Η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι πως έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Νότιγχαμ και στις 29 Ιουνίου θα πρέπει να είμαι στην Αγγλία. Εκτός πια κι αν ενδιάμεσα αλλάξει κάτι. Γράφονται πολλά, και για τον ΠΑΟΚ και για ομάδες από τη Δανία, το Βέλγιο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Και εγώ τα διαβάζω στις εφημερίδες και στα σάιτ.

Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό; Είναι μια μεγάλη ομάδα που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και βγαίνει στο Champions League. Θέλω πάντως το επόμενο βήμα μου να είναι πολύ προσεκτικό. Είμαι ποδοσφαιρικά σε μια ηλικία που χρειάζεται να σκεφτώ κάποια πράγματα. Στη Νότιγχαμ, για παράδειγμα, αν είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα μπορούσα να είχα πετύχει 12-15 γκολ", ανέφερε ο Βέλλιος.

Για τον Παϊτίμ Κασάμι, είπε πως "ο Παϊτίμ επέστρεψε, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του. Αυτό που μου είπε είναι ότι θέλει να γίνουμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό", ενώ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αγοράζει τη Νότιγχαμ, σχολίασε:

"Όλοι οι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν για τον κ. Μαρινάκη, τι άνθρωπος είναι, τι θα γίνει στην ομάδα, τι αλλαγές θα γίνουν. Αυτό που τους είπα και είναι και η άποψή μου είναι ότι αν ηγηθεί ο κ. Μαρινάκης του συλλόγου θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για τη Νότιγχαμ. Είναι ένας πρόεδρος με εμπειρία πια στο ποδόσφαιρο, έχει ένα σερί κατακτήσεων πρωταθλημάτων με τον Ολυμπιακό και μπορεί να δυναμώσει τη Νότιγχαμ και να την πάει πιο ψηλά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code