ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο "έρωτας" του Γκαρντ με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Κάθε προπονητής έχει τα κολλήματά του. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο Ρεμί Γκαρντ. Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός που βρίσκεται για τα καλά στο «κάδρο» του Ολυμπιακού για να διαδεχτεί τον Τάκη Λεμονή στον κόκκινο πάγκο, έχει και αυτός με τη σειρά του κάποιες… καψούρες.
Κάποιες ποδοσφαιρικές καψούρες.

Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν και τα όσα έχει κάνει στην καριέρα του με ορισμένους ποδοσφαιριστές τόσο στη Λιόν, όσο και στην Άστον Βίλα, διαπιστώνουμε ότι με έναν νυν «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή έχει έναν… ποδοσφαιρικό έρωτα.

Ποιος είναι αυτός; Ένας που ήρθε τον Γενάρη στη χώρα μας, δεν έπεισε γενικότερα τον οργανισμό «Ολυμπιακός» και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματά του.

Ο λόγος για τον Αλί Σισοκό. Ο 30χρονος Γάλλος αριστερός μπακ έχει συνεργαστεί δύο φορές με τον Ρεμί Γκαρντ, τόσο στη Λιόν, όσο και στην Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα, τη σεζον 2011-12, την πρώτη δηλαδή του Γκαρντ στο Ζερλάν, ο Σισοκό «έγραψε» 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 8 στο Κύπελλο και 8 στο Champions League! Μιλάμε για 47 αγώνες με τον Γκαρντ υπό τις οδηγίες του.

Στο τέλος εκείνης της χρονιάς κέρδισε τη μεταγραφή του στη Βαλένθια (είχε φτάσει το κόστος κοντά στα 6εκ. ευρώ), με τον Γκαρντ να δηλώνει ότι «χάσαμε έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή μας, αλλά θεώρησε και ο ίδιος ότι ο κύκλος του στη Λιόν είχε κλείσει αναζητώντας το παραπάνω βήμα στην καριέρα του».

Οι δύο άνδρες ξαναέσμιξαν τον Ιανουάριο του 2016. Ο Σισοκό είχε ήδη δοθεί δανεικός από την Άστον Βίλα στην Πόρτο. Στο «Ντραγκάο» έπαιξε μόλις δύο φορές και όταν ο Γκαρντ πήγε στην Άστον Βίλα, ζήτησε από τη διοίκηση να διακοπεί ο δανεισμός του συμπατριώτη του και να επιστρέψει άμεσα στους «χωριάτες».

Η αγγλική ομάδα φυσικά δεν του χάλασε το χατίρι, ειδικά από τη στιγμή που ο Σισοκό δεν έπαιζε στην Πόρτο.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γκαρντ να συνεργαστεί επί αγγλικού εδάφους μαζί του, δίνοντάς του την ευκαιρία να πάρει 19 ματς στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μία λεπτομέρεια: Και στα 19 ματς ήταν βασικός και είχε και στα 19 ολόκληρα 90λεπτα!

Και πώς τα φέρνει η μοίρα τώρα ε; Ο Γκαρντ να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως είχε αποφασίσει να μην συνέχιζε τη συνεργασία του με τον Σισοκό. Εκτός κι αν πιάσει λιμάνι ο Γκαρντ και έχει διαφορετική άποψη… Σε δύο διαφορετικές ομάδες άλλωστε τον είχε βασικό. Γιατί να μην θελήσει να ξανασυνεργαστεί μαζί του;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code