ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 44ο πρωτάθλημα

Την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και 7ου συνεχόμενου πανηγύρισε ο
Ολυμπιακός. «7ο συνεχόμενο κόντρα σε όλους και σε όλα» το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φιέστα ενός ακόμα πρωταθλήματος πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (7/5) ο Ολυμπιακός. Το «Γ. Καραϊσκάκης» φόρεσε τα γιορτινά του και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο το 7ο σερί πρωτάθλημα και 44ο στην ιστορία των Πειραιωτών.

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 21:00, με βίντεο μικρών παιδιών, τα οποία καλωσόριζαν τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στη συνέχεια, περισσότερα από 100 παιδιά των Ακαδημιών πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας σημαίες των «ερυθρολεύκων», αλλά και της Ελλάδας.

Ζοζεφίν, «Μέλισσες», οι 43 κούπες και η βράβευση του Ιμπαγάσα
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με καλεσμένους τη Ζοζεφίν και τις «Μέλισσες» ενώ στις 21:40 στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την εμφάνιση τους τα 43 τρόπαια πρωταθλήματος της ομάδας.

Στο γήπεδο πέρασαν τα κορίτσια του βόλεϊ γυναικών, που έκαναν το νταμπλ, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αθλητές του στίβου και η Κ20 του συλλόγου που σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή της κατηγορίας της μαζί με τον πρόεδρο των βετεράνων του Ολυμπιακού, Γιώργου Δαρίβα.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ για την προσφορά του στην ομάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο των Πειραιωτών. Ακολούθησαν βίντεο πρώην προπονητών του Ολυμπιακού με ευχές και στα ελληνικά. Την παράσταση έκλεψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο κατά την διάρκεια του βίντεο που έπαιζε στα μάτριξ του γηπέδου.

Οι ευχές των πρώην προπονητών του Ολυμπιακού
«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο θρύλος του Ολυμπιακού μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Εδώ στο Μπιλμπάο, παρόλο που είμαστε μακριά, συνεχίζουμε να χαιρόμαστε με τον Ολυμπιακό», ανέφερε το μήνυμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Για πάντα δικός σας» σχολίασε στα ελληνικά ο Μίτσελ, ενώ ακολούθησε το μήνυμα του Βίτορ Περέιρα: «Τα συγχαρητήρια μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ευχή είναι να συνεχίζετε να κατακτάτε τίτλους μέχρι να φτάσετε τα 10 συνεχόμενα».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως: «Είναι μεγάλη χαρά που αποτελούμε μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού», ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ –μιλώντας στα ελληνικά- ανέφερε ότι: «Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Το «ερυθρόλευκο» πάρτι
Στη συνέχεια, ακολούθησε βίντεο αφιέρωμα της επταετίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ακολούθησαν οι διοικούντες της ΠΑΕ όπως και το τεχνικό τιμ, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Τάκη Λεμονή. Κατόπιν, στην ειδική εξέδρα βρέθηκαν ένας-ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού, με εξαίρεση τον Εστεμπάν Καμπιάσο, που έφυγε εσπευσμένα στην Αργεντινή λόγω προσωπικού θέματος.

Ο Βαγγέλης Μαρίνακης παρέλαβε το τρόπαιο και το σήκωσε με τους παίκτες στον ουρανό του Φαλήρου. Η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά και τον κόσμο να τραγουδάει το «Άντε γειά άντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» και το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

Μαρινάκης: «7ο συνεχόμενο κόντρα σε όλους και σε όλα»
Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της

Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν.
Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες...

Όμως απόψε γιορτάζουμε ξανά έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό άθλο. 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Με ψυχή, πίστη, πάθος, ενέργεια, ακατάπαυστη δουλειά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο...

Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης. Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες ΟΛΩΝ των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου!

Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε ΘΡΥΛΟΣ, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code