ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε FIFA και UEFA o Ολυμπιακός για Κουτσοκούμνη και διαιτησία!

Στη... σέντρα του διεθνούς ποδοσφαίρου επιχειρεί να τοποθετήσει ο Ολυμπιακός την ΕΠΟ και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η έντονη δυσαρέσκεια σε βαθμό οργής των "ερυθρολεύκων" σε βάρος των όσων των αδικιών που θεωρούν ότι υφίστανται σε βάρος της ομάδας τους τελευταίους μήνες θα πάρει επίσημη μορφή στα αρμόδια όργανα της UEFA και της FIFA!

Στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να δημοσιοποιώντας στα ανώτερο επίπεδο τα παράπονά τους, μιας και πιστεύουν ότι έχουν "διαβρωθεί" τα πάντα σε διοικητικό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να βάλλεται διαρκώς.

Επειδή εκτιμούν ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, πρόκειται σήμερα Τρίτη η ΠΑΕ να προσφύγει με επίσημα έγγραφα και στοιχεία στην ηγεσία της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ώστε να αποδείξουν με λεπτομέρειες το "ξεχαρβάλωμα", που όπως ειπώθηκε από πηγές του συλλόγου, θεωρούν ότι έχει συντελεστεί στην ΕΠΟ από την επιτροπή εξυγίανσης!

Στον Ολυμπιακό είναι σφόδρα ενοχλημένοι πρωτίστως με όσα συμβαίνουν στη διαιτησία και από το γεγονός ότι κατά την κρίση τους υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και στο τελευταίο χρονικά ματς, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Πέρα από τα όποια παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι έγιναν μεγάλα λάθη και από τον πρώτο βοηθό Δημητριάδη, ο οποίος δεν είδε καμία παράβαση (χέρι) ούτε από τον Σιμόες στη σέντρα του Μάριν στο 32’ του ματς, αλλά ούτε και από τον Πατίτο στη φάση που σκόραρε για το 1-2, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και από τον επιπρόσθετο ρέφερι Κύζα, με τις δύο φάσεις να εξελίσσονται μπροστά του. Επίσης, κανείς από τους διαιτητές της αναμέτρησης δεν "είδε" ότι στη φάση από την οποία προήλθε το κόρνερ για το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ, είχε προηγηθεί καθαρό επιθετικό φάουλ επί του Ρέτσου από τον Χριστοδουλόπουλο (του τράβηξε τη φανέλα).

Για όλα τα παραπάνω, οι αρμόδιοι του συλλόγου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έφτασε ο "κόμπος στο χτένι" και εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει ενημέρωση για όλα σε FIFA και UEFA, ενώ από την ΠΑΕ αναμένεται να δώσουν και στη δημοσιότητα, όλα όσα θα περιλαμβάνουν οι επίσημες καταγγελίες τους και η αλληλογραφία με τα αρμόδια όργανα.

Κόκκινο πανί για τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι άλλος από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπως παραδέχονται ευθέως υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης. Θεωρούν ότι ο Κύπριος παράγοντας είναι αυτός που κινεί τα νήματα, σε βάρος του Ολυμπιακού ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code