ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολοκληρώθηκε ο άθλος, έμεινε ο Ηρακλής!

Συναρπαστική η 29η και προ-τελευταία αγωνιστική της Super League με όλα να κρίνονται σε κορυφή, πλέι οφ και ουρά (εντός των τεσσάρων γραμμών πάντα).Βέροια και Λεβαδειακός... αποχαιρέτησαν την κατηγορία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος είναι οι τέσσερις που θα παλέψουν για την Ευρώπη, ενώ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 31' με τον Ρόσα. Ο Γηραιός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και γύρισε το παιχνίδι. Ο Περόνε ισοφάρισε σε 1-1 στο 63', ενώ ο Μπαστακός πέτυχε άλλο ένα "χρυσό" γκολ και έγραψε το τελικό 2-1 στο 85'.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (46' Γροντής), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ίντζογλου, Αγγελόπουλος (46' Μπαστακός), Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Κούρος (73' Πασάς), Περόνε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (75' Χαντάκιας), Παπάζογλου, Κούσας, Ρότσα (59' Τσοκάνης), Μπράβο, Ρόσα, Ρέι, Κλέσιο, Λόπες, Μουνιός (65' Κουτρομάνος).
ΑΕΛ - ΞΑΝΘΗ 1-0

Οι βυσσινί εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία μετά την πολύτιμη νίκη κόντρα στους Ακρίτες. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το άγχος και η αστοχία άφησαν το σκορ στο 1-0 που διαμόρφωσε ο Αναστασόπουλος στο 24ο λεπτό.

ΑΕΛ (Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63' Μονιάκης), Αβραάμ, Γκόλιας, Αγκάνοβιτς (89' Μασούρας), Φάρκας, Ναβάρο, Φατιόν, Ντέλετιτς (90'+4 Λαμπρόπουλος)

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης (69' Φλίσκας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (69' Τριάδης), Γουάλας, Λάζιτς, Πιτσέλι (25' Σολτάνι), Λισγάρας
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-3

Τι ματς και αυτό... Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ με δυο τέρματα του Μιχάλη Μανιά, όμως οι γηπεδούχοι το γύρισαν πριν τελειώσει το πρώτο μέρος! Λινάρδος (11', 21'), Καπετάνος (13') και Σαρπόνγκ (37') έκαναν το 4-2, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μανιάς με χατ-τρικ μείωσε σε 4-3.

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Λινάρδος, Μπαλάφας, Τομάς (61' Σουλέ), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (80' Παπαδόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (85' Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια (61' Στανισάβλιεβιτς), Μανιάς, Ιωαννίδης (46' Γκοντό)
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πολλές οι απουσίες για τον Ιστορικό, οπότε η Κέρκυρα προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Εσπτάιν και από εκεί και πέρα το ματς ήταν... σούπα. Λίγες φάσεις, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ν. Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (Νίκιτς 78'), Κ. Ζορντάο (Επστάιν 71'), Επστάιν (Γεωργακόπουλος 93'), Σπίνουλας, Ρουράμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Μουκτάρης, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Ταποκό (Καθάριος 57'), Μασούρας (Μαχμούτοβιτς 75'), Μπεν, Γεσίλ (Λάμπρου 57').
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός - ΠΑΣ 5-0

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-3

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-2

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0

Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-0

Ηρακλής - Παναιτωλικός 2-1

Βέροια - Αστέρας 4-3


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code