ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Γιουβέντους απέκλεισε την Μπαρτσελόνα

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και σε συνδυασμό με
το 3-0 του Τορίνο, προκρίθηκε στα ημιτελικά για 12η φορά.

Ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του 2015 πήρε η Γιουβέντους. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Μπαρτσελόνα και το τελικό 0-0 των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου» επέτρεψε στη «Γηραιά Κυρία» να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χρειάζονταν τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, ωστόσο η Γιουβέντους δεν έδειξε διατεθειμένη να την… πατήσει όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, η «Γηραιά Κυρία» είχε τις πρώτες καλές στιγμές, με το σουτ του Ιγκουαΐν να περνά λίγο άουτ στο 13', ενώ στο 15' ο Πικέ σταμάτησε σωτήρια τον Κουαδράδο.

Η πρώτη μεγάλη φάση για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 19’, με τον Μέσι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία των Καταλανών. Στο 31’ ο Μπουφόν σταμάτησε το σουτ του Αργεντινού, ο οποίος εν συνεχεία πήρε το ριμπάουντ, όμως δεν κατάφερε να σημάδεψε σωστά. Η Γιουβέντους κράτησε το μηδέν και στο 38’ είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-0, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει την προσπάθεια του Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει καλά τη μπάλα έπειτα από γέμισμα του Πιάνιτς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), η Γιουβέντους είχε νέα καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Κουαδράδο, το οποίο έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ του Μέσι (52’, 56’) και στο 63’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε δύσκολα το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πιάνιτς. Τρία λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το γκολ, όταν μετά από κόρνερ, ο Μπουφόν έχασε τη μπάλα όμως ο Μέσι δεν κατάφερε να ευστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ρομπέρτο στο 69’, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης, με αποτέλεσμα το τελευταίο τέταρτο να περάσει δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα για την Γιουβέντους. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Γηραιά Κυρία» «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code