ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ατλέτικο «έσβησε» το όνειρο της Λέστερ

Η Ατλέτικο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λέστερ στην Αγγλία και σε συνδυασμό με το 1-0 του
πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαούλ (26’) και Βάρντι (61’) οι σκόρερ.

Η τρομερή ευρωπαϊκή πορεία της Λέστερ σταμάτησε από την Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τις «αλεπούδες» στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και θα βρεθούν στα ημιτελικά για 3η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ομάδα του Σέξπιρ το πάλεψε όσο μπορούσε, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα, γνωρίζοντας τρίτο αποκλεισμό από τους Μαδριλένους σε πέντε ευρωπαϊκά νοκ-άουτ στην ιστορία της (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ 1997 και 2000 οι άλλοι δύο).

Το 1-0 της Μαδρίτης έδινε το προβάδισμα στην Ατλέτικο, η οποία θα μπορούσε να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο Γκριεζμάν (11’) και Κόκε (13’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από θέση βολής. Η Λέστερ είχε την κατοχή, αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι στο 26’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από αντεπίθεση, ο Φιλίπε Λουίς έκανε σέντρα για τον Σαούλ και αυτός με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας χρειάζονταν πλέον τρία γκολ για να πάρουν αυτή την πρόκριση, ωστόσο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, ισοφαρίζοντας το σκορ στο 61’. Μετά από σουτ του νεοεισελθόντα Τσίλγουοελ, η μπάλα κόντραρε στον Σάβιτς και στρώθηκε στον Βάρντι, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «αλεπούδες» πίεσαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο 68’ ο Σάβιτς έβαλε σωτήρια το πόδι του σε σουτ του Ουγιόα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Εντιντί κόντραρε στον Μαυροβούνιο και η φάση χάθηκε. Στη συνέχεια, η Ατλέτικο απορρόφησε την πίεση και με το τελικό 1-1 «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code