ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστικά στα προκριματικά του Champions League ο πρωταθλητής της επόμενης σεζόν

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ δημοσίευσε την επίσημη βαθμολογία χωρών, η οποία δεν μπορεί
να αλλάξει, αποκαλύπτοντας παράλληλα το μονοπάτι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2018-19.
Ότι κι αν γίνει από εδώ και πέρα τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League, οι πρώτες 6 θέσεις στην ετήσια βαθμολογία χωρών της ΟΥΕΦΑ δεν γίνεται να αλλάξει. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με την θέση της Ελλάδας που έμεινε πια χωρίς εκπροσώπους, ωστόσο δεν κινδυνεύει να χάσει την 14η θέση από κάποια εκ των Κροατίας, Αυστρίας, ούτε μπορεί φυσικά να πιάσει την Ολλανδία.
Η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την επίσημη βαθμολογία των ευρωπαϊκών χωρών, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ευρωπαϊκό μονοπάτι των εκπροσώπων μας την σεζόν 2018-19.
Η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν θα κληθεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον τρίτο προκριματικό του Champions League και στο μονοπάτι των πρωταθλητών, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει δύο γύρους αν θέλει να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους.

Η ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League θα εκκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται τρεις καλοκαιρινές προκρίσεις μέχρι το όνειρο των ομίλων.

Αντίστοιχα ο κυπελλούχος της επόμενης σεζόν θα πάρει το «καλό» εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, ενώ οι άλλοι δύο εκπρόσωποι στην διοργάνωση θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό.

Σε ότι αφορά τα υψηλά πατώματα, η Πορτογαλία υποχώρησε στην 7η θέση και από τρεις ομάδες, θα βγάζει πια δύο εκπροσώπους στο Champions League, ενώ μία θέση απευθείας στους ομίλους (τέταρτη δηλαδή) κέρδισε η Ιταλία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code