ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απίστευτη τρέλα Τίγρη - Δείτε τι ετοιμάζεται να κάνει για να στείλει στον ψυχίατρο τους ΑΕΚτζήδες!

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης «φτιάχτηκε» άσχημα με τον θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την εκτόξευση. Γιατί θα βγει από την... στροφή και στον ΠΑΟΚ;

Γιορτινή βραδιά η αποψινή για την ΑΕΚ, η οποία θριάμβευσε επί του ΠΑΟΚ με 3-0 κάνοντας πολύ χαρούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης ήταν σίγουρα ο Σέρχιο Αραούχο. Μπορεί να είχε δώσει έτσι κι αλλιώς πολύ καλά δείγματα από τα πρώτα του παιχνίδια στην ΑΕΚ, ωστόσο απόψε «τρέλανε» ακόμα και τον πιο δύσπιστο οπαδό της ομάδας. «Υπέγραψε» τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με δυο φανταστικά γκολ (ειδικά το δεύτερο) και ήταν από τους κορυφαίους με τη συνολική του παρουσία. Μέχρι και την αποβολή του Μαλεζά κέρδισε ο Αργεντινός «αδειάζοντάς» τον με όμορφη ντρίμπλα και αναγκάζοντας τον έμπειρο αμυντικό να κάνει χέρι!

Οι διοικούντες της Ένωσης έχουν πλέον πειστεί για τα καλά ότι αυτός είναι ο σέντερ φορ, πάνω στον οποίο πρέπει να χτιστεί το ρόστερ την επόμενη σεζόν. Ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εντυπωσιαστεί από τον Αραούχο και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στην ΑΕΚ!

Πάντως, ο ενθουσιασμός που υπάρχει δεν αλλάζει το γεγονός ότι η περίπτωση του Αργεντινού ήταν και παραμένει δύσκολη. Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος επιθετικός έχει έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, η οποία είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση το καλοκαίρι για το αν θα τον εντάξει πίσω στο ρόστερ της ή όχι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Αραούχο εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά αινιγματικός για το μέλλον του σε δηλώσεις μετά το αποψινό ματς.
«Η αλήθεια είναι πως λόγο του συμβολαίου θα έπρεπε να επιστρέψω. Εγώ, απ' την πλευρά μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μπει στα πλέι οφ. Το μέλλον μου θα το συζητήσουν οι δύο διοικήσεις. Εγώ αισθάνομαι χαρούμενος εδώ», τόνισε ο Αργεντινός σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Μέσα σε όλα αυτά, αξίζει να ανατρέξουμε σε μια σχετικά πρόσφατη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Αραούχο και τον ΠΑΟΚ. Για όσους δεν το θυμούνται, ο Αργεντινός είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Θεσσαλονικιών πριν ακουστεί για την ΑΕΚ. Ο παίκτης, όμως, δεν άρεσε στους διοικούντες, εξαιτίας και των κρουσμάτων απειθαρχίας του στη Λας Πάλμας, με αποτέλεσμα να απορριφθεί. Τελικά, κατέληξαν στη λύση του Πρίγιοβιτς που σίγουρα δεν τους… χάλασε, ωστόσο βλέποντας τον Αραούχο να «σμπαραλιάζει» την άμυνά τους απόψε, ίσως και… να το μετάνιωσαν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code