ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διαφωνίες για την μείωση των ομάδων, αλλά «περνάει»!

Λεβαδειακός, ΑΕΛ και υπό προϋποθέσεις ο Παναιτωλικός, διαφωνούν με την μείωση των ομάδων,
αλλά δεν αρκούν για να την μπλοκάρουν. Προς συμφωνία και για τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι οφ.
Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League στις 23 Μαρτίου θα λυθεί, πιθανότατα, το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, του τρόπου διεξαγωγής του και της ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων.
Την Τρίτη (14/3) έγινε άλλη μία άτυπη συνάντηση των ΠΑΕ ενόψει του Δ.Σ. και επιβεβαιώθηκε πως για την μείωση του αριθμού των ομάδων σε 14 από τη σεζόν 2018-19, διαφωνούν κυρίως η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός, και σε ένα ποσοστό και ο Παναιτωλικός. Ωστόσο, για να «περάσει» η πρόταση χρειάζονται 12 ψήφοι, κάτι που σημαίνει πως για να απορριφθεί, θα πρέπει να διαφωνήσουν περισσότερες από 3 ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή, προκρίνεται η πρόταση των πλέι οφ με συμμετοχή των 6 πρώτων ομάδων της βαθμολογίας, σε μια διαδικασία που θα κρίνει τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναφορικά με την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, αναμένεται να «περάσει» η μείωση του κριτηρίου της εμπορικότητας, παρά το γεγονός ότι από αυτό ζημιώνονται οι μεγάλες ομάδες και ευνοούνται οι μικρότερες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code