ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Λεμονή!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του Τάκη Λεμονή στην
τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Ο Φιλίπ Μοντανιέ δεν ήθελε να αναλάβει μεσούσης της σεζόν, ο Ρεμί Γκαρντ δεν «ψήθηκε» και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευθούν έχοντας στον πάγκο τους τον 57χρονο Έλληνα τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο επιστρέφοντας στον Πειραιά μετά από εννέα χρόνια.
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί εντός της ημέρας και ο Λεμονής θα πιάσει δουλειά, ώστε να εκμεταλλευθεί την διακοπή του πρωταθλήματος και να προετοιμάσει την ομάδα για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας, αλλά φυσικά και για τις δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η περίπτωση του 57χρονου προπονητή θεωρήθηκε ιδανική στην παρούσα χρονική φάση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται συσπείρωση εν όψει της συνέχειας.

Ο Λεμονής θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί φυσικά και απο τα αποτέλεσματα.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Έλληνα τεχνικού στους Πειραιώτες, στον πάγκο των οποίων κάθισε από το 2000 μέχρι το 2002 και από το 2006 μέχρι το 2008.

Ως ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα κύπελλο (1981). Τέσσερα πρωταθλήματα έχει κατακτήσει και ως προπονητής και μάλιστα τα πανηγύρισε σε όλες τις χρονιές στο τιμόνι της ομάδας (2001, 2002, 2007, 2008), ενώ έχει και ένα κύπελλο (2008).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code