ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

''ΕΓΩ'' φώναζε ο Αραβίδης , αλλά πλέον είναι αργά !

Επανεμφάνιση εχθές για τον επιθετικό της ΑΕΚ μετά από μεγάλο διάστημα , πιο συγκεκριμένα τριών μηνών η οποία και συνοδεύτηκε με γκολ του στο 91' . Σίγουρα όσοι είδαν το χθεσινό του γκολ θα πρόσεξαν και τον τρόπο με τον οποίο αυτό πανηγυρίστηκε τόσο από τον ίδιο τόσο όμως και από τους συμπαίκτες του.


Την στιγμή που ο Χρήστος Αραβίδης σκοράρει δείχνει την σιγουριά που ένιωθε στον εαυτό του αλλά συγχρόνως φεύγει από πάνω του και ένα βάρος , αυτό του ''παραγκωνισμένου της ομάδος''. Σκοράρει λοιπόν και αμέσως φωνάζει με μένος ''Εγώ , εγώ '' δείχνοντας παράλληλα και τον εαυτό του .
Πλέον όμως όπως όλα δείχνουν είναι αργά . Ο Χρήστος φέτος δεν αδικήθηκε σε καμία περίπτωση αλλά ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του όταν έβαλε το δικό του καλό πάνω από την ομάδα . Ήταν το λογικό και το αναμενόμενο ο επιθετικός της Ένωσης να μην ξεκινάει βασικός φέτος από την στιγμή που στην ομάδα προστέθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στους πρώτους αγώνες αλλά και στην συνέχεια να παίρνει την σκυτάλη ο Τόμας Πέκχαρτ , όπου και μέχρι σήμερα είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής ΑΕΚ.
Όλα αυτά συνοδεύτηκαν από διάφορες δηλώσεις του παίκτη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μια επίμαχη ανάρτηση του μετά τη νίκη στη Βέροια . Την προσωρινή λύση έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδος , Δημήτρης Μελισσανίδης. Το ζήτημα μύριζε βέβαια από χιλιόμετρα μακριά πως κάτι ακόμα αιωρούνταν  και πως δεν είχε λυθεί τόσο γρήγορα. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και ο Χρήστος Αραβίδης προκαλεί ξανά , αυτή την φορά με κουτουλιά στον Μπέριο του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ήταν η πρώτη φορά όπου υπέκυψε σε παράπτωμα μέσα στην σεζόν αλλά αυτό φαίνεται ήταν και το καθοριστικό για το μέλλον του στον Δικέφαλο .
Ενώ τα δημοσιεύματα πήγαιναν και έρχονταν για την λύση της συνεργασίας του παίκτη με την ομάδα τον Ιανουάριο, έρχεται ο '' από μηχανής Θεός '' που ακούει στο όνομα του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος δείχνει να τον υπολογίζει . Κάτι όμως το οποίο δεν αποδεικνύει κιόλας ότι τον υπολογίζει και για του χρόνου. Ο Ισπανός είχε δείξει και από το παλαιότερο πέρασμα του ότι όλα ξεκινάνε από το καλό κλίμα που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Προκειμένου λοιπόν να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη . Το θέμα όμως είναι ότι πλέον είναι αργά... τα συνεχόμενα παραπτώματα σε συνδυασμό με το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής του από τις αποστολές τον καθιστά νούμερο ένα φαβορί για την μη ανανέωση του συμβολαίου του , όπου θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code