ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βούζας στους παίκτες: «Θα δικαιωθούμε με σκληρή δουλειά»

Πρώτη ομιλία στο Ρέντη από τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με αρχή το ματς κόντρα στην
Μπεσίκτας.
Το τέλος του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό, έφερε τον Βασίλη Βούζα σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού και ο προπονητής της Ακαδημίας μαζί με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη θα προσπάθήσουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.
Ο Βούζας μάλιστα την Δευτέρα είχε και την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να τους ανεβάσει ψυχολογικά, ενόψει και της πρώτης μάχης με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη για τους «16» του Europa League.

Μεταξύ άλλων ο Βούζας είπε στους παίκτες του: «Με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθούμε. Πάντα με δουλειά επιτυγχάνονται οι στόχοι στο γήπεδο. Εγώ είμαι εδώ με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω εσάς και την ομάδα, όπως και εσείς εμένα. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δουλέψουμε καλά και να πάρουμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα που πρέπει, ξεκινώντας από το ματς με την Μπεσίκτας».

Μάλιστα στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος ζήτησε σκληρή δουλειά και συσπείρωση για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code