ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή Αραβίδη στην αποστολή της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με
τους Ροντρίγκο Γκάλο και Πατρίσιο Ροντρίγκες, όπως αναμενόταν, να μένουν εκτός. Επιστροφή μετά από καιρό για τον Χρήστο Αραβίδη.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα Σπάτα.
Ροντρίγκο Γκάλο, Πατίτο Ροντρίγκες και Μιχάλης Μπακάκης, όπως αναμενόταν, δεν είναι διαθέσιμοι, πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Επίσης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε, πήγε στα Σπάτα και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αντίθετα στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει μετά από καιρό ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν και είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Έπειτα ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, ενώ στη συνέχεια έμενε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code