ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να "δέσει" τους μικρούς ο Παναθηναϊκός

Τις τελευταίες εβδομάδες, όλα μα όλα στην «πράσινη» ΠΑΕ κινούνται γύρω απ’ την πληρότητα του φακέλου που θα κατατεθεί στο τέλος του μήνα στην Επιτροπή Αδειοδότησης, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να εξασφαλίσει την άδειά του για την επόμενη σεζόν.
Ούτως ώστε στη συνέχεια ο σύλλογος να μπορέσει να κάνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά και να «τρέξει» το πλάνο που έχει χαραχθεί απ’ τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια.

Από εκεί και πέρα, με το που ολοκληρωθεί το θέμα της αδειοδότησης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος (ο οποίος έχει βασικότατο ρόλο στις επαφές που γίνονται, για να «διευθετηθούν» τα πάμπολλα «μέτωπα» που αφορούν πρώην παίκτες, μάνατζερ και ομάδες), σκοπεύει να προχωρήσει σύντομα κάποια πράγματα που αφορούν (και) την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ένα από αυτά, αφορά τις επεκτάσεις των συμβολαίων των νεαρών παικτών της Ακαδημίας, που έχουν ήδη κερδίσει θέση στο ροτέισον της ανδρικής ομάδας και «ψήνονται» προσεκτικά απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να αποκτήσουν έναν πολύ πιο βασικό ρόλο στο μέλλον. Στην εν λόγω κατηγορία αυτή ανήκουν ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Αμφότεροι, βρήκαν χώρο και χρόνο και… ξεπετάχθηκαν μέσα απ’ την αγωνιστική «κρίση» που πέρασε η ομάδα και πλέον θα παίρνουν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες. Τόσο ο 19χρονος στόπερ (και αρχηγός της Εθνικής Νέων), όσο και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχουν συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2018 με το «τριφύλλι» και υπάρχει ήδη διάθεση απ’ τον «Λύμπε» και γενικά την πλευρά της διοίκησης, να κληθούν μέσα στον Απρίλιο για να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους και να «δέσουν» το μέλλον τους με τον Παναθηναϊκό.

ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ
Αν ο αποκλεισμός του Τελάντερ απ’ την αποστολή του αγώνα με τη Βέροια, ήταν ως ένα βαθμό αναμενόμενη καθώς ότι ο Δανός αμυντικός είχε μόλις δύο «γεμάτες» προπονήσεις με την ομάδα, μετά τη θλάση στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησε για ένα μήνα, η μη παρουσία του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ήταν μια μικρή… έκπληξη.

Η πρώτη «ανάγνωση» λέει πως μετά (και) την «είσοδο» του Μολίνς στην αγωνιστική «εξίσωση» της ομάδας, οι μεσοεπιθετικές επιλογές του Ουζουνίδη, είναι πλέον πολύ περισσότερες. Κι ως εκ τούτου, κάποιος θα μένει «εκτός». Η δεύτερη «ανάγνωση» ωστόσο, είναι πως ο ομογενής άσος δεν είχε εσχάτως την παρουσία που θέλει ο Εβρίτης τεχνικός κι η αποκλεισμός του απ’ τον παιχνίδι με τη Βέροια, ήταν κι ένα «μήνυμα» για να «ανεβάσει» (ξανά) «στροφές» μέσα στο γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code