ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζέκα: «Θα τρέχω μέχρι… αύριο για την Εθνική»

Μιλώντας στα ελληνικά, ο Κάρλος Ζέκα υποσχέθηκε ότι θα δώσει και τη ψυχή του για να βοηθήσει
την Εθνική ομάδα και να ανταποδώσει στον κόσμο που τον αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα. Τι δήλωσαν οι Μανθάτης και Ανδρούτσος.

Την πρώτη του προπόνησε με τα γαλανόλευκα πραγματοποίησε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, έχοντας πάρει την ελληνική υπηκοότητα πριν από λίγες μέρες, έβαλε τη γαλανόλευκη φόρμα και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Σκίμπε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Μετά το φινάλε της προπόνησης, ο 28χρονος έκανε δηλώσεις στα ελληνικά, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική:

«Το περίμενα πάρα πολύ. Χθες στο δωμάτιο σκέφτηκα πώς θα ήταν η προπόνηση, γιατί θα ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω τον Καπίνο, με υποδέχτηκε καλά και ο Τζαβέλλας, όπως και όλα τα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Δεν περίμενα να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής. Για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, μπορώ να τρέχω μέχρι αύριο. Όλα όσα έχω κερδίσει στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που είμαι στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θέλω να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για να κερδίσει η ομάδα»

Την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική πραγματοποίησαν και οι δύο νεαροί του Ολυμπιακού, Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι έκαναν λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μανθάτης: «Ήταν ένα όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε. Είναι φανταστική εμπειρία να βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδας. Όλοι οι παίκτες μας καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες και το κλίμα ήταν πολύ οικογενειακό και φιλικό. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να βρεθώ στην Εθνική και έτυχε να γίνει τώρα σε μικρή ηλικία. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο εγώ και τα άλλα παιδιά που έχουμε ανεβεί και στον Ολυμπιακό και με τον Θανάση που είμαστε στην Εθνική, είναι σπουδαίο αυτό που έχουμε καταφέρει. Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω με λόγια. Εγώ πιστεύω πως είμαι έτοιμος να βοηθήσω, ωστόσο εξαρτάται από τον προπονητή για το αν θα αγωνιστώ», ανέφερε σχετικά.

Και όσα είπε ο Θανάσης Ανδρούτσος: «Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσω αλλά πρέπει σιγά σιγά. Είναι τιμή και συγκίνηση να βρισκόμαστε στην Εθνική Ανδρών. Όλοι οι παίκτες μας καλωσόρισαν και μας είπαν συγχαρητήρια για την κλήση μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Είναι κάτι απίστευτο. Ξυπνήσαμε το πρωί και είπαμε ότι θα κατέβουμε για πρωινό με όλους τους ποδοσφαιριστές που βλέπαμε. Είναι κάτι απίστευτο. Όλοι μας αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και χαιρόμαστε γι’ αυτό» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code