ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Να κοιτάξει την Μπεσίκτας στα... μάτια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας (22:05 – COSMOTESport2) και ευελπιστεί να
εκμεταλλευτεί επιτέλους την έδρα του και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League.
Πέρασε πολλά ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα μετά τις διαδοχικές ήττες εντός των συνόρων και τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο έπειτα από το ματς της Τούμπας. Κάτι άλλωστε που αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός απομακρύνθηκε από το πόστο του σε μία προσπάθεια «ηλεκτροσόκ» στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου η ομάδα να ανασυνταχθεί και να συσπειρωθεί ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.
Ο Βασίλης Βούζας, που ανέλαβε ως υπηρεσιακός, μπαίνει κατ' ευθείαν στα βαθιά στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Europa League απέναντι στην Μπεσίκτας. Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει  να εκμεταλλευτεί έπειτα από καιρό την έδρα του, όπου στο παρελθόν έχει «λυγίσει» μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αναμφισβήτητα μπροστά του έχει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο καθώς η Μπεσίκτας αποτελεί τη δεδομένη στιγμή την καλύτερη ομάδα στην Τουρκία με παίκτες κλάσης στο ρόστερ της.

Δύο θέσεις... παίζονται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μία στο κέντρο της άμυνας, ανάμεσα σε Ντα Κόστα και Ρέτσο, με τον πρώτο να νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, και μία στα εξτρέμ μεταξύ Μανθάτη και Μάριν. Έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, τους Μποτία, Ρέτσο (Ντα Κόστα), Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, τους Ρομαό και Καμπιάσο στον άξονα και μπροστά τους τον Φορτούνη, τους Ελιουνούσι και Μάριν (Μανθάτη) στα πλάγια και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Η Μπεσίκτας ήρθε στην Αθήνα αποφασισμένη για νίκη και προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, αν και όπως αναγνώρισε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Σενιόλ Γκιουνές το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο. Κάτι που τόνισε στο SDNA και ο Αντριάνο, ο οποίος αρνήθηκε τον ρόλο του φαβορί για την Μπεσίκτας.

Η αποστολή της Μπεσίκτας είναι πλήρης με τον Γκιουνές να παρατάσει πιθανότατα τους: Φάμπρι, Αντριάνο, Τόσιτς, Μαρσέλο, Γκιονιούλ, Χάτσινσον, Οζιακούπ, Ταλίσκα, Κουαρέσμα, Μπάμπελ και Αμπουμπακάρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code