ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπεργκ μετά από Κωνσταντίνου και Ολισαντέμπε

Ρεκόρ 12ετίας πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ με το χθεσινό του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς
αυτό ήταν το τρίτο «αιώνιο» ντέρμπι που βρίσκει δίχτυα. Τελευταία φορά το είχαν καταφέρει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε.
Το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε σε τρίτο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Σουηδό να έχει βρει δίχτυα στο 0-3 του Καραϊσκάκη το 2014 και στην ήττα με 3-1 τον Μάρτη του 2016 στο Φάληρο.
Αυτή η επίδοση είναι ρεκόρ 12ετίας, καθώς από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου είχε παίκτης του Παναθηναϊκού να σκοράρει σε τρία ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Κύπριος είχε σημειώσει γκολ στο 1-1 της Ριζούπολης τη σεζόν 2003-04, στο 3-1 του τελικού Κυπέλλου της ίδιας σεζόν (δύο γκολ), αλλά και στο 1-0 της Λεωφόρου την τελευταία του σεζόν στους «πράσινους» (2004-05).

Βέβαια, ο Μπεργκ έχει σημειώσει και τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, όπου εκεί η παράδοση πηγαίνει ακόμη πιο πίσω και στον Εμάνουελ Ολιζαντέμπε. Ο Νιγηριανοπολωνός είχε σκοράρει στο 2-2 του ΟΑΚΑ τη σεζόν 2001-02 με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (δύο γκολ), στο 1-1 του δεύτερου γύρου στη Λεωφόρο και στο 3-2 την επόμενη σεζόν στο «Απ. Νικολαϊδης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code