ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεάλι στο Ρέντη: "Εγώ φταίω..."

Πολύ περίεργη η χθεσινή μέρα για τους “ερυθρόλευκους”. Υπό διαφορετικές συνθήκες, θα ήταν ένας αποκλεισμός από μία σαφέστατα καλύτερη ομάδα και... τέλος. Ούτε γκρίνια, ούτε μουρμούρες, ούτε “κατηγορώ”.



Ο τρόπος όμως με τον οποίο ήρθε η “τεσσάρα” από την Μπεσίκτας και κατ' επέκταση το “αντίο” του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ήταν αυτό που “ενόχλησε” τον κόσμο.

Λογικό και επόμενο ήταν ο Λεάλι να τραβήξει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα. Εκείνος είχε “συμμετοχή” στα περισσότερα γκολ της Μπεσίκτας. Μέχρι και η “Fanatik” βγήκε χθες (17/3) και έγραψε “Σ' ευχαριστούμε Λεάλι”! Μέχρι και οι Τούρκοι παραδέχτηκαν ότι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας των “μαυραετών” της Πόλης ανήκει στον... Ιταλό γκολκίπερ!

Πώς είναι όμως η επόμενη μέρα στο Ρέντη; Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με το “τριφύλλι”; Ο Λεάλι εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/3) στο Ρέντη και μονολογούσε: “Εγώ φταίω...”. Το παραδέχτηκε ουσιαστικά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι έσπευσαν να του τονώσουν το ηθικό.

Λίγες ώρες νωρίτερα, κατά την επιστροφή της αποστολής από την Τουρκία, ο Λεάλι καθόταν μόνος του και είχε για παρέα μόνο το κινητό του τηλέφωνο. Δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Είχε απομονωθεί για να ηρεμήσει το κεφάλι του και για να “καθαρίσει” το μυαλό του.

Ήταν ολοφάνερο ότι το έφερε βαρέως το 4-1 από την Μπεσίκτας. Άλλωστε, το έδειξε και στην αντίδρασή του αμέσως μετά το 3-1. Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε... Πάνω-κάτω την ίδια εικόνα είχε και στο γυρισμό από την Πόλη. Λίγο έλειψε να ξεσπάσει σε λυγμούς...

Η επόμενη μέρα πάντως στον “άσο” λέει... Καπίνο. Ο Στέφανος θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένας Καπίνο που είχε τραυματιστεί στις 15 Φεβρουαρίου, παραμονή του 0-0 με την Οσμανλίσπορ στο "Καραϊσκάκης" και είναι ένα θέμα ο βαθμός ετοιμότητάς του.

ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΟΡΙ

Ο Ντομίνγκες έμεινε πίσω στην Αθήνα για να δουλέψει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αποφασίστηκε να μην χάσει ούτε μία προπόνηση. Ο Τσόρι ίσως και να ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες που έδειχνε να έχει έναν διαφορετικό αέρα από τους υπόλοιπους στην προπόνηση της Παρασκευής (17/3).

Έβγαζε μία αύρα ότι ετοιμάζεται ακόμα και για βασικός. Κάποια στιγμή δούλευε κάποια “τριγωνάκια” με τους Σεμπά και Ανσαριφάρντ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι αυτό σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βούζας στην Λεωφόρο.

Η ουσία είναι ότι ο Τσόρι ελπίζει ότι θα ξεκινήσει. Σε ποιανού θέση θα βρεθεί; Η λογική λέει ότι αν πάρει φανέλα βασικού, τότε θα αντικαταστήσει τον Φορτούνη που είναι ιδιαιτέρως επιβαρημένος από τα συνεχόμενα ματς. Εικασίες όμως είναι όλα αυτά. Στην σαββατιάτικη προπόνηση (18/3) θα ξεκαθαρίσουν όλα. Εκεί όπου ο Βούζας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει Παναθηναϊκού. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code