ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επέκταση συμβολαίου της ΑΕΚ στον Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποτέλεσε ένα στοίχημα για την ΑΕΚ το καλοκαίρι, το οποίο ναι μεν δεν της βγήκε στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικά, όμως άπαντες είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι από την προσωπικότητα, αλλά και τη μαχητικότητα του Ουκρανού και νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.



Ο Τσιγκρίνσκι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για 2+1 χρόνια, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί από το χαρακτήρα και την επιμονή του Ουκρανού αμυντικού να προσφέρει, αντιλαμβανόμενοι ότι η ατυχία με τους συνεχείς τραυματισμούς, δεν του έχει δώσει τη δυνατότητα να το κάνει πράξη και προτίθενται έτσι να του ανανεώσουν (να το επεκτείνουν στην ουσία) το συμβόλαιο.

Στην ΑΕΚ είναι όλοι... τρελαμένοι και με τη στάση του μετά τον τραυματισμό του, την προσωπικότητα του, την αγάπη του και το σεβασμό στο club με πρώτο... θαυμαστή του τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να οι δύο πλευρές να έχουν επαφές και να προχωρήσει η υπόθεση της επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code