ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μιλοβάνοβιτς: «Όλα ανοιχτά για Αραούχο»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε για το θέμα Αραούχο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί ο δανεισμός του παίκτη στην ΑΕΚ.

Στην «Canarias7» μίλησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν σκάουτερ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Φυσικά ρωτήθηκε για το μέλλον του Αραούχο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Λας Πάλμας στην Ένωση.
Ο Μιλοβάνοβιτς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το καλοκαίρι, καθώς ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή: «Ο Αραούχο είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και προοπτική, που αυτή την στιγμή χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να βρει τον καλό του εαυτό. Να αρχίσει πάλι να χαίρεται μέσα στο γήπεδο. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει θερμή στήριξη από τον κόσμο και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο. Για μας είναι σημαντικό ο Αραούχο να βρεθεί πάλι στο επίπεδο που μπορεί. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μπορεί να είναι καλύτερα να επιστρέψει, μπορεί να είναι καλύτερα να συνεχιστεί ο δανεισμός. Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα, πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο και για μας και τι θεωρεί καλύτερο και ο ίδιος. Θα δούμε...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code