ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το σχέδιο Μπέντο και τα «κλειδιά» για να χτυπήσει το ντέρμπι

Ο Μπέντο περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτό στο ΟΑΚΑ.
Θέλει βεβαίως να αποφύγει το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη στην Τούμπα (ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας) για αυτό και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί στα μετόπισθεν.
Περιμένει πίεση ψηλά από τον ΠΑΟΚ και πρεσάρισμα σε όλους τους χώρους με κύριο άξονα τον Φορτούνη και τον Μάρτινς. Από την πλευρά του θέλει γρήγορο παιχνίδι και καλά τρεξίματα από Σεμπά και Ελιουνούσι που θα μεταφέρουν την πίεση στα άκρα του ΠΑΟΚ. Αν πάει στην επιλογή του Ανσαριφάρντ για την επίθεση θα έχει έναν επιπλέον παίκτη να πιέζει την αντίπαλη άμυνα αλλά και να μπορεί να «σπάσει» παιχνίδι. Μεγάλο βάρος δίνει στις στημένες φάσεις τόσο για την προσοχή στην άμυνα όσο και για ευκαιρία για γκολ. 
Πως θα παίξει
Ο Πορτογάλος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του καθώς στη προπόνηση του Σαββάτου δεν έδειξε τα πλάνα του. Βεβαίως με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν δύσκολα θα υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη. Υπάρχουν ανοικτές θέσεις κυρίως μεσοεπιθετικά με τον Πορτογάλο να σκέφτεται και το «φορτωμένο» πρόγραμμα σε συνδυασμό με τη Μπεσίκτας που ακολουθεί. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι και πάλι ο Λεάλι, στην άμυνα οι Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Σισοκό ενώ στον άξονα θα παίξουν οι Ρομαό, Μάρτινς. Ο Φορτούνης στο 4-2-3-1 στον κλασσικό του ρόλο, στα «φτερά» οι Σεμπά, Ελιουνούσι (με Ανδρούτσο και Μανθάτη να έχουν πιθανότητες για τη θέση του Νορβηγού) και στην επίθεση ο Καρίμ είναι το φαβορί όμως δεν αποκλείεται λόγω Γιουρόπα να δούμε τον Καρντόσο. 

Με καλή ψυχολογία

«Ασανσέρ» είναι το τελευταίο η κατάσταση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και αυτό γιατί από τα συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων βάση των αποτελεσμάτων. Το διπλό στην Άγκυρα «σκεπάστηκε» από την ήττα σοκ από τον Πανιώνιο, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά την ΑΕΚ, αλλά το διπλό στο Περιστέρι και η παλικαρίσια πρόκριση κόντρα σε όλους στα ημιτελικά του Κυπέλλου «ζέστανε» και πάλι την κατάσταση. Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός πάει με καλή ψυχολογία και περιμένει πως θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά extreme καταστάσεις, από όλες τις απόψεις, όμως το ζητούμενο για το συγκρότημα του Μπέντο είναι να μπορέσει να βρεθεί σε καλή βραδιά. Αν το κάνει τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ του για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί άλλωστε τα πράγματα μια τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα θα είναι too much για τους Πειραιώτες και θα μπλέξει για τα καλά την κατάσταση στο πρωτάθλημα 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με νίκη ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα κάνει… φιέστα στην Τούμπα ενώ και με ισοπαλία θα διατηρήσει την υπόθεση στα χέρια του. Συνάμα θα μπορεί να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην συνέχεια σε Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code