ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τουρκικός Τύπος: «Στην Αθήνα συρτάκι, στην Κωνσταντινούπολη πρόκριση»

Ενθουσιώδης και προκλητικός είναι ο τουρκικός Τύπος μετά το 1-1 της Μπεσίκτας στο
«Καραϊσκάκη» με τους γείτονες να έχουν δεδομένη την πρόκριση των «αετών» επί του Ολυμπιακού.
Το 1-1 στο Φάληρο δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Μπεσίκτας ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Εστεμπάν Καμπιάσο, αλλά ο Αμπουμπακάρ έδωσε το σημαντικό εκτός έδρας γκολ στην Μπεσίκτας που της δίνει φτερά.. πρόκρισης.

Όπως είναι φυσικό, ο Τύπος της γείτονας χώρας αποθέωσε τον σκόρερ της Μπεσίκτας και θεωρεί δεδομένο πως οι ασπρόμαυροι πρέπει να σκέφτονται τα προημιτελικά του Europa League.

Ας δούμε, όμως, πως υποδέχθηκε ο τουρκικός Τύπος την ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη».

Hurriyet: «Στην Αθήνα συρτάκι, στην Κωνσταντινούπολη πρόκριση»
Η εφημερίδα «Hurriyet» κρεμάστηκε σήμερα στα περίπτερα με τίτλο: «Στην Αθήνα συρτάκι, στην Κωνσταντινούπολη πρόκριση» δείχνοντας με... ελληνικό τρόπο τι έγινε χθες στο Φάληρο.

Η «Vatan» έχει με το εξώφυλλο της ήδη στείλει την Μπεσίκτας στην επόμενη φάση, γράφοντας: «Ο προημιτελικός εμφανίστηκε...»!

Η εφημερίδα «Gunes Spor» ήταν πιο... επιθετική έχοντας στο πρωτοσέλιδο της τον Αμπουμπακάρ να πανηγυρίζει και τίτλο: «Ο Βόσπορος σας περιμένει...», ενώ αναφέρει πως η Μπεσίκτας ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό των 18 πρωταθλημάτων τα τελευταία 20 χρόνια.
Η Sabah δεν... πρωτοτύπησε και κυκλοφόρησε με ένα λιτό: «Στην Κωνσταντινούπολη παίρνει την πρόκριση...», αναφερόμενη φυσικά στην Μπεσίκτας!
Η εφημερίδα «Αksam» στάθηκε στον σκόρερ της Μπεσίκτας, έχοντας στο πρωτοσέλιδο της τον τίτλο: «Αμπουμπακάρ πρόκρισης», μιας και το γκολ του Αφρικανού φορ δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Πάντως, και η «Habel» στάθηκε στον χρυσό σκόρερ αναφέροντας: «Επιθετικός για Ευρώπη»!
Η «Star» βλέποντας το 1-1 στο Καραϊσκάκη έκανε λόγο για πεινασμένους αετούς (το παρατσούκλι της Μπεσίκτας), ενώ η«Posta Spor» είχε τίτλο: «Φτερωτός αετός».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code