ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Ανδρούτσο, Μανθάτη και Ζέκα η αποστολή της Εθνικής

Ο Μίχαελ Σκίμπε γνωστοποίησε την αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με το Βέλγιο, καλώντας
για πρώτη φορά τους Ανδρούτσο, Μανθάτη και Ζέκα, με τον τελευταίο να βρίσκεται στο… περίμενε.

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018.

Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τους Γιώργο Μανθάτη και Θανάση Ανδρούτσο, όπως και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, μια ημέρα μετά την ορκωμοσία του. Παρόλα αυτά, όπως τονίζει η ΕΠΟ, μέχρι στιγμής δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου). Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών.

Από εκεί και πέρα, ο Σκίμπε δεν θα έχει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και κάλεσε ως τριάδα τους Καπίνο, Γλύκο και Κυριακίδη. Στις κλήσεις βρίσκεται και ο Σιώπης του Πανιωνίου όπως και οι Μανιάτης-Τζιόλης, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 21 Μαρτίου και ώρα 11:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Μίχαελ Σκίμπε:

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code