ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Σφράγισε» την πρόκριση η Γιουβέντους

Με πέναλτι του Ντιμπάλα (41’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Πόρτο στο Τορίνο και σε
συνδυασμό με το 2-0 του «Ντραγκάο», εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δέκα από το 41' οι φιλοξενούμενοι.

Χωρίς να ζοριστεί, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Πόρτο στο Τορίνο και με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όντας αήττητη για 21 σερί εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη. Μετά τον αποκλεισμό των «δράκων», η Πορτογαλία από τη σεζόν 2018-19 χάνει μια ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ (ο 3ος της βαθμολογίας) και την παίρνει η Ρωσία.

Η Πόρτο, έχοντας να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, επιχείρησε να μπει δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο η Γιουβέντους δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάλιστα στο 23’ είχε την πρώτη ουσιαστική φάση, με τον Κασίγιας να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μάντζουκιτς, κρατώντας το μηδέν.

Πέντε λεπτά μετά ο Ντιμπάλα δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ιγκουαΐν όμως στο 40’ ο Περέιρα έδιωξε με τα χέρια το σουτ του Ιγκουαΐν με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να επιτρέψει στην Γιουβέντους να «γράψει» το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη, με την Πόρτο να «αγγίζει» το 1-1 στο 49’ έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Σοάρες. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Κασίγιας γλίτωσε τον Ντανίλο από αυτογκόλ, ενώ στο 60’ ο Μάντζουκιτς βρήκε με τακουνάκι τον Πιάτσα, όμως το διαγώνιο σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ. Στο 82’ ο Ντιόγο Ζότα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπουφόν αλλά πλάσαρε άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουβέντους προκρίθηκε ξεκούραστα στα προημιτελικά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code