ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η κριτική της ΑΕΚ: Μαγικός Αραούχο!

Η ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης για το παιχνίδι με τη ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.
Κορυφαίος της ΑΕΚ ο Αραούχο με δύο γκολ.

Ακολουθεί η ατομική κριτική των παικτών:
Μπάρκας: Σε όσες περιπτώσεις τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν εκεί για να... επέμβει. Ήταν σταθερός, έκανε τρομερή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάτος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ήταν συνολικά εξαιρετικός.

Γκάλο: Η επιστροφή του έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΚ. Έκανε πολύ καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ βοήθησε πάρα πολύ και στον τομέα της δημιουργίας.

Βράνιες: Έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με την ΑΕΚ. Με το γνωστό του πάθος κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες που χρειάστηκε να δώσει, ενώ ήταν ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια.

Λαμπρόπουλος: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον άλλο στόπερ της ΑΕΚ, με σωστές τοποθετήσεις, κερδισμένες μονομαχίες και κοψίματα που ήταν καθοριστικά.

Ντίντακ: Ήταν πολύ ισορροπημένος στο παιχνίδι του, έχοντας πολύ καλή παρουσία ανασταλτικά και βοηθώντας την ομάδα επιθετικά με τις συνεχείς προωθήσεις του.

Σιμόες: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο ματς. Κράτησε ανασταλτικά όλο το κέντρο, έκανε πολλά κοψίματα και κλεψίματα, ξεκινούσε με σιγουριά τις επιθέσεις της ομάδας παίρνοντας την πρώτη μπάλα.

Γιόχανσον: Βρέθηκε σε καλή βραδιά. Προσέφερε πολλά ανασταλτικά, ενώ στο πρώτο ημίχρονο (παίζοντας ως εσωτερικός μέσος), μπήκε και μέσα στις φάσεις, έχοντας συμμετοχή και στο πρώτο γκολ.

Αϊντάρεβιτς: Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση την λανθασμένη απόφασή του στο τετ α τετ που είχε. Στο δεύτερο κουράστηκε και σωστά αντικαταστάθηκε.

Βάργκας: Ήταν... μόνιμη πηγή κινδύνου για τον ΠΑΟΚ. Με την ποιότητά του ήταν μέσα στις περισσότερες από τις φάσεις που είχε η ΑΕΚ στο ματς, είτε ως δημιουργός, είτε ως εκτελεστής.

Μάνταλος: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό της ΑΕΚ, τόσο ως ακραίος (αριστερά) όσο και ως επιτελικός. Συμμετείχε στο πρώτο γκολ, έκανε την ασίστ στο τρίτο, απείλησε για γκολ, έφτιαξε ευκαιρίες...

Αραούχο: Ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Πέτυχε δύο φανταστικά γκολ (το δεύτερο... από άλλο πλανήτη) και ουσιαστικά καθάρισε το ντέρμπι υπέρ της ΑΕΚ.

Οι αλλαγές

Μπακασέτες: Μπήκε για να δώσει... φρέσκα πόδια στο ματς και το έκανε. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ψάχνοντας τα... σίγουρα.

Χριστοδουλόπουλος: Η είσοδός του στο παιχνίδι έδωσε ενέργεια στην ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο. Άγγιξε το γκολ με ένα πολύ όμορφο σουτ.


Αραβίδης: Μπήκε στο 88' και τρία λεπτά αργότερα συνέδεσε την επανεμφάνισή του με ένα γκολ, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code