ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κωνσταντίνου: «Πήραν τον Ολυμπιακό πριν 5-6 χρόνια και τον έφθασαν σε αυτό το κατάντημα»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε πως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν για αντίπαλο τον
Ολυμπιακό ενώ πρόσθεσε πως οι «άνθρωποι που πήραν τις τύχες των ερυθρολεύκων πριν 5-6 χρόνια έφθασαν την ομάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο στο τωρινό κατάντημα».

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena Fm 89.4» έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου αμέσως μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε πως θα προτιμούσε οι «πράσινοι» να πέσουν με τον Ολυμπιακό και όχι με τον ΠΑΟΚ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στους διοικούντες των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι άνθρωποι που πήραν τις τύχες των "ερυθρολεύκων" πριν 5-6 χρόνια έφθασαν την ομάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο στο τωρινό κατάντημα. Δε θέλαμε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση. Έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, τον ήθελαν όλες οι ομάδες για αντίπαλο. Οι άνθρωποι που πήραν τις τύχες του πριν 5-6 χρόνια έφτασαν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κατάντημα που είναι τώρα.

Συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν φαβορί. ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό ή να κρύψουν κάτι αφού θα έχουμε 3 ματς σε 20 μέρες. Αν βάλουμε και τα πλέι οφ θα είναι 5 τα ματς. Ο καλύτερος και λίγο τυχερότερος θα ξεχωρίσει.

Θέλουμε το 50-50 στη διαιτησία. Για πολύ καιρό υπήρχε η καχυποψία ότι ο διαιτητής βοηθούσε πάντα μια ομάδα. Τώρα οι διαιτητές το λάθος το κάνουν και όντως είναι λάθος. Πριν λίγο καιρό έκαναν λάθος επειδή ήθελαν να το κάνουν υπέρ μιας ομάδας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code