ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καυτά «σπυρούνια», πολυβόλο ο Κέιν (vid)

Ο Χάρι Κέιν έκανε το τρίτο του χατ-τρικ μέσα στο 2017 και η Τότεναμ με το ευρύ 4-0 επί της Στόουκ ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση.
Προς το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί της Τότεναμ άρχισαν την καζούρα λέγοντας: «Can we play you every week?». Καλά θα ήταν για τους Λονδρέζους να έπαιζαν κάθε εβδομάδα με την Στόουκ, που έχει φύγει με σκορ καρμπόν (4-0) στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με τους Λονδρέζους.

Τα «σπιρούνια» ήταν καυτά, όμως ακόμα πιο καυτός είναι ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα τρία χατ-τρικ την φετινή περίοδο (με Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα, με Φούλαμ στο Κύπελλο και τώρα με Στόουκ) αφού μέσα σε 23 λεπτά κατάφερε και κλείδωσε μόνος του το ματς.

Πριν καν βγει το ημίχρονο (14’, 32’, 37’) ο Κέιν είχε προλάβει να διαλύσει κάθε αμυντικό πλάνο των «πότερς» που δέχθηκαν και τέταρτο γκολ με τον Ντέλε Άλι (45’), με την Τότεναμ να διατάζει παύση πυρός και να μένει στο 4-0, χάνοντας όμως τον Αλντερβάιρελντ, ο οποίος έφυγε με μυϊκό πρόβλημα και χάλασε το απόγευμα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code