ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ με ψυχή και πάθος

Την τρίτη διαδοχική νίκη της επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ θέλει να πετύχει απόψε η ΑΕΚ, με τον κόσμο της να δίνει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες. Οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για το αρχικό σχήμα.

Μπορεί η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό να είναι στους 21 βαθμούς, όμως η «Ένωση» έχει αποδείξει (και) στο πρόσφατο παρελθόν πως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στους Πειραιώτες. 

Την περσινή σεζόν ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει δύο φορές των πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, κάτι που θέλει να επαναλάβει στη σημερινή αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1). 

«Δεν θέλω να το φοβηθούμε το ματς. Δεν το φοβάμαι και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι πάμε για τη νίκη», ήταν τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του τις προηγούμενες μέρες. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα επιλέξει να παρατάξει με 4-2-3-1 την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Πατίτο στα αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο στα δεξιά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος, με τον Αραούχο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Πέκχαρτ και Μπακασέτας. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπακάκης και οι τραυματίες Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Ντίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code