ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποιος Καρίμ; Αυτόν βλέπει για αντι-Ιντέγε ο Μπέντο

Κι όμως, ενώ όλοι έχουν σίγουρους τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό του Νιγηριανού, ο Πορτογάλος έχει στο μυαλό του μια επιλογή που θα αφήσει πάλι τους πάντες άφωνους!

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες η πώληση του Μπράουν Ιντέγε στην Κίνα, καθώς ο Νιγηριανός έχει συμφωνήσει ήδη με τη νέα του ομάδα για ένα …μυθικό συμβόλαιο (περίπου 12 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια) και το μόνο που απομένει είναι το τελικό "οκ" του Ολυμπιακού, όμως πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο oι Ερυθρόλευκοι να πουν "όχι" τόσο στα εκατομμύρια των Κινέζων όσο και στην τρελή επιθυμία του παίκτη.

Έτσι, λοιπόν, ο Πάουλο Μπέντο καλείται εκ νέου, μετά την πώληση Μιλιβόγεβιτς, να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τον αντικαταστάτη του Ιντέγε, μέσα από το υπάρχον ρόστερ, καθώς ως γνωστόν αυτή τη στιγμή δεν έχει δικαίωμα για μεταγραφή ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος κόουτς, προφανώς και πλέον θα έχει ως πρώτη του επιλογή τον Καρντόσο, ενώ περιμένουμε σιγά-σιγά να δώσει ευκαιρίες και στον Ανσαριφάρντ, ωστόσο αναζητείται ο τρίτος που θα έρχεται από πίσω.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, ο Μπέντο έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του και αυτός είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει σε τρομερή εκτίμηση τον νεαρό άσο, ο οποίος αγωνιζόταν στις Ακαδημίες ως σέντερ φορ, ενώ φέτος τον έχουμε δει τόσο σε ρόλο 10αριού όσο και ως περιφερειακό.

Άλλωστε, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα σε άλλο ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζουν τον μικρό και ως "νέο Σαβιόλα", καθώς του αρέσει πολύ να αγωνίζεται με τον τρόπο που έπαιζε ο Αργεντινός μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή, θέλει πρώτα να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ανάπτυξη του παιχνιδιού και μετά να σκοράρει.
Ωστόσο, ο Μπέντο, που έχει…τρέλα με τους πιτσιρικάδες, εκτιμά ότι ο Ανδρούτσος μπορεί να αποτελέσει την τρίτη λύση για την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και γι΄ αυτό ήδη του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής. Μέχρι τώρα έχει παίξει στο πρωτάθλημα 11 φορές (συνολικά 562 λεπτά) και έχει πετύχει 1 γκολ.

Ο Ανδρούτσος, πάντως,δεν είναι η μοναδική εναλλακτική για ...αντι-Ιντέγε, καθώς ως γνωστόν υπάρχει στο ρόστερ και σχεδόν μόνιμα πλέον και στην 11άδα, ο Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να καλύψει τη θέση του επιθετικού, ενώ δεν είναι τυχαίο πως έπαιξε για ένα διάστημα ως κλασικός προωθημένος στο πρόσφατο εντός έδρας ματς με την Οσμάνλισπορ, κάτι που είχαμε δει και επί Μάρκο Σίλβα στο παρελθόν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code