ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεσσάρα και έφυγε για ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ρέις (6’), Κλωναρίδης (32’), Βιγιαφάνες (61’) και Εμποκού (68’ πεν.) τα γκολ, αποβλήθηκε ο Γκάιντουτσικ (84’) για τους φιλοξενούμενους.


Με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, διέλυσαν με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και μόνο με… θαύμα θα χάσουν την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε με το… καλημέρα στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού με μακρινό σουτ του Ρέις, το οποίο κόντραρε στον Δημούτσο και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι «πράσινοι» πέτυχαν δεύτερο τέρμα στο 32’. Μετά από γύρισμα του Χουλτ και προβολή του Βιγιαφάνες, ο Ντοναρούμα απόκρουσε με τα πόδια, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Κλωναρίδης έκανε το πλασέ και «έγραψε» το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Αρκάδες και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) είχε καλή στιγμή για 3ο γκολ, με τον Ντοναρούμα να διώχνει με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Κλωναρίδη. Στο 56’ ο Ιταλός γκολκίπερ «έβγαλε» με δυσκολία και την κεφαλιά του Κουλιμπαλί, όμως στο 61’ δεν μπόρεσε να αποκρούσει το σουτ του Βιγιαφάνες, με τον Αργεντινό να «γράφει το 3-0 και να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη για τους «πράσινους».

Στο 66’, ο Εμποκού έδωσε ωραία πάσα για τον Μπέργκ, όμως εκείνος δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον γκολκίπερ του Αστέρα και να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ. Δευτερόλεπτα μετά, οι Αρκάδες έφτασαν μια «ανάσα» από το 3-1, με τον Κουτρουμπή να κόβει σωτήρια τον Ιωαννίδη πριν αυτός εκτελέσει τον Βλαχοδήμο.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και στο 68’ πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, με τον Εμποκού να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντοναρούμα. Ο Κονγκολέζος ήταν εξαιρετικός και στο 71’ έδωσε νέο έτοιμο γκολ στον Μπέργκ, όμως ο Σουηδός δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει τον Ιταλό πορτιέρο.

Στο 79’ ο Ντοναρούμα αρνήθηκε το γκολ σε σουτ του Λουντ και πέντε λεπτά μετά ο Γκάιντουτσικ αποβλήθηκε για κράτημα της φανέλας του Μπέργκ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αστέρας «άγγιξε» το εκτός έδρας γκολ στο 90’, με τον Ιωαννίδη να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής. Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά βρίσκεται από τώρα στα ημιτελικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code