ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το έκανε και θα το ξανακάνει: Οι δύο εκπλήξεις του Μπέντο

Μία μέρα και σήμερα έμεινε για την πρώτη μεγάλη "μάχη" του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ με... θέα την πρόκριση στους "16" του Europa League.
Και όπως είναι φυσιολογικό, μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Η μεγάλη απορία των φίλων του Ολυμπιακού είναι τι θα κάνει ο Πάουλο Μπέντο σχετικά με τον αντι-Μιλιβόγεβιτς. Τα έχει δοκιμάσει όλα πλην Καμπιάσο ο Πορτογάλος τεχνικός στα προηγούμενα ματς. Και Μπουχαλάκης, και Ρέτσος, και Ρομαό. Μάλιστα, στον Αφρικανό έχει δώσει δύο φορές φανέλα βασικού, ενώ στους υπόλοιπους μόνο μία.

Τι θα κάνει τελικά ο Μπέντο; Η πρώτη σοβαρή δοκιμή που έγινε στο Ρέντη "φωτογράφισε" τον Παναγιώτη Ρέτσο σε ρόλο "κόφτη" και δίπλα του τον Αντρέ Μάρτινς.

Δεν θα μπορούσε η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Μπέντο να θεωρηθεί ως έκπληξη. Αντιθέτως, ετοιμάζει εκπλήξεις σε άλλες θέσεις ο Πορτογάλος, αν μπούμε στη διαδικασία να πιστέψουμε τα όσα έκανε στην πρώτη δοκιμή.

Ποιες είναι αυτές; Ξεκινάμε από την τετράδα της άμυνας. Ο Μποτία είναι μια χαρά. Ξεπέρασε την ίωση και κατ' επέκταση είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το ματς με τους Τούρκους. Οπότε, θα περάσει στο πλευρό του Βιάνα στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Φιγκέιρας και στο αριστερό ο... Σισοκό!

Εδώ λοιπόν εντοπίζεται η πρώτη έκπληξη. Ο Γάλλος ήταν αυτός που δοκιμάστηκε με τους "βασικούς" και ο Ντε Λα Μπέγια ήταν στους "αναπληρωματικούς" στα πρώτα διπλάκια του Μπέντο. Ενδεχομένως σήμερα θα φανεί τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά σίγουρα η πρώτη δοκιμή με Σισοκό δεν έγινε τυχαία.

Η δεύτερη έκπληξη αφορά τον έναν εξτρέμ. Ο Σεμπά έχει "βιδωθεί" στην ενδεκάδα και δεν το κουνάει. Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί από την άλλη πλευρά από τη στιγμή που ο Ελιουνούσι δεν έχει προπονηθεί ακόμα και φαίνεται πώς είναι δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Μπέντο. Οι περισσότερες υποψίες έπεφταν πάνω στον Μανθάτη. Παρόλα αυτά, ο Μπέντο έσπευσε στην πρώτη δοκιμή να τοποθετήσει στα άκρα τον Ανδρούτσο!

Τέλος, το ερώτημα που πλανάται στην ατμόσφαιρα του Ρέντη έχει να κάνει και με τον "άσο". Εκεί που υπήρχε η αίσθηση ότι ο Λεάλι θα υπερασπιζόταν στα γκολπόστ, μία δοκιμή του Μπέντο στην προπόνηση έφτανε και περίσσευε για να βρεθεί ξαφνικά ο Καπίνο στη θέση του φαβορί!

Με λίγα λόγια, αν λάβουμε υπόψη τα όσα δοκίμασε ο Μπέντο, αναμένεται να δούμε το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 20.00) τους Καπίνο – Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό – Ρέτσο, Μάρτινς – Ανδρούτσο, Φορτούνη, Σεμπά – Καρντόσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code