ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Καθάρισε» με νέους και Κλωναρίδη

Με τον Κλωναρίδη και τους νέους Χατζηγιοβάννη και Πίσπα να βρίσκουν δίχτυα, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 τον Κισσαμικό στα «Περιβόλια» και με συνολικό σκορ 7-0 εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.


Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια. Το 3-0 του πρώτου αγώνα επέτρεψε στον Μαρίνο Ουζουνίδη να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές και οι «πράσινοι» πήραν νέα εμφατική νίκη με 4-0, «σφραγίζοντας» και τυπικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι «πράσινοι» είχαν φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο κατάφεραν να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά με πλασέ έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση του Γιαλούση. Τρία λεπτά μετά, ο νεοαποκτηθέντας άσος έβγαλε τον Ρινάλντι σε τετ-α-τετ, όμως ο Αργεντινός αστόχησε, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 48’ με τον Μπουμάλ να βγάζει ωραία τη μπάλα στον Μαρινάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Το 2-0 ήρθε τελικά στο 57’, με τον Κλωναρίδη να κάνει τη σέντρα και τον 19χρονο Χατζηγιοβάνη να σκοράρει με κοντινή προβολή.

Στο 71’ ο Πολίτης απόκρουσε το σουτ του Ρινάλντι από τη μικρή περιοχή, όμως στο 78’ ο νεαρός Πίσπας συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, «γράφοντας» το 3-0 με εξαιρετική λόμπα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πολίτης υπέπεσε σε τραγικό λάθος, επιτρέποντας στον Μπουμάλ να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Κισσαμικός: Πολίτης, Μπολάκης, Γιαλούσης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Μαντζής, Ποκόνγκ, Στογιάνοφ (69’ Κίκε Μπούλα).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέδο (66’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Ρέις, Μπουμάλ, Ζέκα (61’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58’ Πίσπας), Ρινάλντι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code