ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεσσάρα με χατ-τρικ Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Με τον Μπέργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ (67’, 80’, 90+1’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, σημειώνοντας δεύτερη σερί τεσσάρα μετά από αυτή του Κυπέλλου
απέναντι στον Αστέρα. Το άλλο γκολ ο Λουντ (89’΄), αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, διέλυσε με 4-0 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας στο -1 τη διαφορά από τον 3ο ΠΑΟΚ και στο -3 από τον 2ο Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Χουλτ, ο Βιγιαφάνες επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 14’ ο Μπεργκ δεν έπιασε για λίγα εκατοστά την κεφαλιά ενώ τρία λεπτά μετά ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά το γκολ, με τον Λόπες να πιάνει το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναιτωλικού και η επόμενη σημαντική του στιγμή σημειώθηκε στο 45’, με τον Μπέργκ να επιχειρεί ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Κουρμπέλης πήρε τη θέση του Ρέις, που ένιωθε ζαλάδα, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κλωναρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Βλαχοδήμο.

Ο τελευταίος είχε μεγάλη στιγμή για να ανοίξει το σκορ στο 48’ απειλώντας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κυριακίδης. Έξι λεπτά μετά ο Μπέργκ έβγαλε εκπληκτική πάσα για τον Βιγιαφάνες, όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε σωτήρια. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναθηναϊκός αύξανε την πίεση του, έχοντας διπλή ευκαιρία στο 59’. Ο Μπέργκ βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη, ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε και εν συνεχεία το πλασέ του Βιγιαφάνες πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 65’ ο Παναιτωλικός έχασε με τραυματισμό τον Χαντάκια και δύο λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει. Μετά από σέντρα του Χουλτ, ο Βιγιαφάνες έπιασε την κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να αποκρούει, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπέργκ σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0. Στο 80’ ο Σουηδός επιθετικός «χτύπησε» ξανά «γράφοντας» το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 89’ ο Λουντ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Κυριακίδη έπειτα από κάθετη του Βιγιαφάνες. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μπέργκ με κεφαλιά, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code