ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Σφράγισε» την πρόκριση με τους… νέους

Ο Ολυμπιακός, με γκολ του νέου Σισοκό (50’) και του νεαρού Νικολάου (86’), κέρδισε με 2-0 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα «σφράγισε» την
πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε το «πάζλ» των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Σισοκό (50’) και Νικολάου (86’) έδωσαν στην ομάδα του Μπέντο την πρόκριση, με τον Άρη να είχε κάποιες καλές στιγμές για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, λίγο πριν το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα έδινε σκορ πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ο οποίος παρατάχθηκε με τους νεοαποκτηθέντες Παρέδες και Σισοκό στα άκρα της άμυνας, αλλά και με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-2 που επέλεξε ο Μπέντο. Στον αντίποδα, με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε ο Άρης, ο οποίος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή (79% κατοχή), ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Άρη, ο οποίος έκλεινε σωστά τους χώρους. Δύο προσπάθειες του Ελιονούσι στα πρώτα λεπτά (13’, 15’) έφυγαν δίπλα από το δοκάρι και η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 25’, με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ. Ο γκολκίπερ του Άρη αντέδρασε σωστά και στο 36’, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα το δυνατό σουτ του Σισοκό.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Γάλλος μπακ πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 61’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Ανσαριφάρντ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Καρντόσο που έκανε την πάσα. Στο 64’ το σουτ του Ιρανού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καρντόσο σημάδεψε το δοκάρι από θέση βολής, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ανσαριφάρντ.

Ο Άρης έμεινε στο ματς και στο τελευταίο τέταρτο κέρδισε μέτρα, ψάχνοντας το γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Στο 79’ το σουτ του Μπαργκάν μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 82’ ο άσος των «κίτρινων» επωφελήθηκε από τις κόντρες, όμως ο Ρομαό τον «έκοψε» σωτήρια λίγο πριν εκτελέσει τον Λεάλι. Ένα λεπτό μετά ο Ιταλός γκολκίπερ μπλόκαρε το σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή και τελικά στο 86’ ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την πρόκριση. Μετά από κόρνερ του Σεμπά, ο νεαρός Νικολάου έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκορ που έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά.

Ολυμπιακός: Λεάλι – Παρέδες (80' Φιγκέιρας), Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό – Μπουχαλάκης, Μαρτίνς (77' Ρομαό), Ελιουνούσι (71' Σεμπά), Μανθάτης – Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (86' Καρβούνης), Ντούνης (75' Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70' Ανάκογλου), Μπαργκάν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code