ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παραμένει... αουτσάιντερ ο Ανσαριφάρντ

Από τη μία η συζήτηση πάει στους πιτσιρικάδες (Νικολάου, Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο). Από την άλλη γίνεται ολόκληρη κουβέντα για την εικόνα του Καρντόσο, ο οποίος διανύει την χειρότερη σεζόν της καριέρας του.
Είναι χειρότερη ακόμα και από τις τελευταίες δύο χρονιές του στην Τραπεζούντα.

Και αυτό που “καίει” πλέον τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν είναι τίποτε άλλο από το να παρουσιαστεί η αγαπημένη του ομάδα όπως πρέπει στα παιχνίδια με την Οσμανλίσπορ και τα ντέρμπι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2) είναι πολύ πιθανό όμως να ξαναξεκινήσει και άλλη μία κουβέντα. Αν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κάτσει σε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος στην εξέδρα και ο Καρντόσο δει το όνομά του στη 18άδα, τότε πάλι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων για τους λόγους που ο Μπέντο επιμένει στον Παραγουανό και δεν έχει στις επιλογές του τον πρώην φορ του Πανιωνίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα διέρρευσαν από το Ρέντη μετά το τέλος της πρωινής αποθεραπείας της Πέμπτης (9/2), μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία του Ανσαριφάρντ στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Μπέντο θα υπερασπιστεί μέχρι εκεί που δεν πάει τον Καρντόσο.

Αλλά ακόμα και να μπει ο Ιρανός στη 18άδα, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι παραμένει τρίτος στις προτιμήσεις του Πορτογάλου τεχνικού για την επίθεση. Ακόμα και να μπει δηλαδή, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα εξασφαλίσει τη θέση του και στις 18άδες των αγώνων με την Οσμανλίσπορ και την ΑΕΚ. Εκεί προηγούνται οι Ιντέγιε και Καρντόσο.

Ο 34χρονος Παραγουανός πρώην φορ της Μπενφίκα και της Τράμπζονσπορ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του. Παρά τις αποδοκιμασίες, παρά το αδικαιολόγητο άγχος που βγάζει στο χορτάρι, παρά την γκαντεμιά του, παρά το γεγονός ότι δείχνει κατώτερος των προσδοκιών στο 90% των αγώνων που έχει συμμετάσχει, αντιλαμβάνεται ότι τουλάχιστον ο Μπέντο δεν δείχνει καμία διάθεση να τον... αδειάσει.

Ότι υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του τεχνικού τιμ, αυτό είναι κάτι δεδομένο. Φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις του 47χρονου προπονητή αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Από την άλλη όμως, ο Μπέντο έχει αποδείξει ότι δεν είναι άνθρωπος που τα δικά του τα παιδιά τα... τιμωρεί τόσο εύκολα, είτε στέλνοντάς τα στην εξέδρα, είτε “αδειάζοντάς” τα σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Καρντόσο μπορεί με την ΑΕΛ να μείνει εκτός αποστολής. Είναι ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά είναι υπαρκτό. Αυτό ωστόσο δεν θα σημαίνει κιόλας ότι ο Καρντόσο θα δει τα παιχνίδια με την Οσμανλίσπορ και την ΑΕΚ από την εξέδρα ή από την τηλεόραση. Με τα τωρινά δεδομένα, τα συγκεκριμένα ματς ο Ανσαριφάρντ θα τα δει με... πολιτικά ρούχα και όχι με την αθλητική του περιβολή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code