ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καρίμ και… μπαλαντέρ Ανδρούτσος

Ο Πάουλο Μπέντο δήλωσε έτοιμος για να ανταποκριθεί η ομάδα στο κενό του Μπράουν Ιντέγε αλλά
και για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση μέσα στην Άγκυρα και απέναντι στους 20 χιλιάδες φανατισμένους Τούρκους που θα «γεμίσουν» το γήπεδο με τα πλάνα του να αποκαλύπτονται σε μεγάλο βαθμό στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη.
Ο Μπέντο έδειξε πως έχει στο μυαλό του για βασικό στη επίθεση τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και όχι τον Καρντόσο που εμπιστευόταν μέχρι τώρα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όταν κατά την διάρκεια του διπλού έβγαλε τον Ιρανό από τους  βασικούς έβαλε στη θέση του τον Ανδρούτσο!
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στην συνέντευξη Τύπου δύσκολα θα βρεθεί στο βασικό σχήμα ως επιθετικός μια και ο Ανσαριφάρντ είναι το μεγάλο φαβορί, δεν αποκλείεται όμως να είναι στη θέση που έπαιξε και στο πρώτο ματς στο Καραισκάκη, δηλαδή εξτρέμ.

Βεβαίως ο Πάουλο Μπέντο στις δοκιμές που έκανε έδειξε πως ετοιμάζει τον Ελιουνούσι για να παίξει μαζί με τον Σεμπά στα άκρα, τον Φορτούνη στην κλασσική του θέση και από εκεί και πέρα τους Ρέτσο και Μάρτινς στον άξονα. Όσον αφορά την αμυντική πεντάδα οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Σισοκό είναι αυτοί που θα εμπιστευθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code