ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Ιντέγε αλλά χωρίς Ανσαριφάρντ με ΑΕΚ

Ο Ιντέγε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όχι όμως και ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος έμεινε ξανά εκτός από τον Πάουλο Μπέντο. Κανονικά ο Φορτούνης, όπως και ο Ελιονούσι.


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή τον Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός επέστρεψε κανονικά στην 18αδα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Ελιονούσι. Στους εκλεκτούς βρίσκεται και ο Φορτούνης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ αντίθετα, ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός τον Ανσαριφάρντ.

Εκτός έμεινε και ο Παρέδες λόγω μίας τενοντίτιδας στο γόνατο, ενώ έξω είναι και οι Μάριν, Τσόρι, Καμπιάσο και Νικολάου Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ντα Κόστα, ο οποίος επιστρέφει σε 18αδα μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code