ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκπρόσωπος Μπεσίκτας: «Ευτυχώς κληρωθήκαμε φέτος με τον Ολυμπιακό»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπεσίκτας, Αλί Ναΐμπι, μίλησε για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ικανοποιημένος
που η ομάδα του κληρώθηκε φέτος με τους «ερυθρόλευκους» και όχι τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδικότερα ο Τούρκος παράγοντας δήλωσε στην κάμερα του COSMOTE SPORTS TV: «Είναι μία ξεχωριστή κλήρωση. Οι δύο ομάδες έχουμε φιλική σχέση, ενώ και η σχέση μεταξύ των προέδρων είναι στενή. Πρόκειται για δύσκολη κλήρωση. Είχαμε παίξει δύο φιλικά προετοιμασίας φέτος και πέρυσι.

Είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, έχει τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη παρότι δεν έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος που παίζουμε φέτος μαζί τους και όχι τα 2-3 προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη».

Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, υποστήριξε ότι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη ευθύνη πρόκρισης διότι είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί την Τουρκία στην Ευρώπη μετά τους αποκλεισμούς των Φενέρμπαχτσε και Οσμάνλισπορ:

«Η Μπεσίκτας εκπροσωπεί την Τουρκία στα Κύπελλα Ευρώπης κι έχουμε μεγάλη ευθύνη. Ελπίζουμε να προκριθούμε, πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να φθάσουμε έως το τέλος. Όταν σχεδιάσαμε την ομάδα στην αρχή της σεζόν, είχαμε σκεφτεί και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code