ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος ο Μανιάτης από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάννης Μανιάτης, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.



Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 30χρονος διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο του 2011, βρίσκονταν εκτός ομάδας για αρκετό διάστημα και τελικώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Μανιάτης αποχωρεί από τους Πειραιώτες έχοντας σημειώσει 11 γκολ και 20 ασίστ σε 152 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Μετά την ανακοίνωση, ο ποδοσφαιριστής ανέβασε προσωπικό μήνυμα στο Instagram, κάνοντας τον μίνι απολογισμό του στην ομάδα: «6 πρωταθλήματα, 3 κύπελα, 152 συμμετοχές και 11 γκολ! Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινακη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις μοναδικές στιγμές»!

Η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code