ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στάση… Ξάνθη για ΠΑΟΚ

Ξάνθη και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Πηγάδια, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να γνωρίζει την πρώτη του απώλεια μετά από 8 σερί νίκες και να υποχωρεί στην 3η θέση με -2 από τον Πανιώνιο.


Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια για το Κύπελλο, ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του απώλεια μετά από 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο εκπληκτικός Ζίβκοβιτς κράτησε το μηδέν και έβαλε τέλος στο σερί νικών των Θεσσαλονικών.

Ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου, άλλαξε το σχηματισμό σε 3-5-2 και έδωσε φανέλα βασικών στους Δεληγιαννίδη, Χαρίση και Κλάους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό, με τον προωθημένο Δεληγιαννίδη να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Κίτσιου με ανάποδο ψαλίδι.

Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν μετά από γύρισμα του Τριάδη, ο Ντε Λούκας βρέθηκε σε θέση βολής, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 14’ ο Τσίμιροτ βρήκε με ωραία κάθετη τον Αθανασιάδη, όμως ο τελευταίος έκανε κακό κοντρόλ, χάνοντας την ευκαιρία να βγει σε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς. Η επόμενη και τελευταία μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 39’ όταν μετά από τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς, ο Κλάους δεν μπόρεσε από το ύψος της περιοχής να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά το δεύτερο μέρος και στο 52’ «άγγιξε» το γκολ, όμως ο γκολκίπερ της Ξάνθης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπίσεσβαρ. Έξι λεπτά μετά το μακρινό σουτ του Χαρίση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 60’ η κεφαλιά του Αθανασιάδη ήταν άστοχη. Αμέσως μετά, ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Πρίγιοβιτς, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να παραβιάσουν την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο 66’ μετά από φάουλ του Μπίσεσβαρ ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το μηδέν. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» το ρυθμό και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στις καθυστερήσεις ο Μυστακίδης αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code